Tlf.: 60 60 40 40

Mail: info@love2dance.dkKlubmodul henter siden
LatinFitness - Gratis Workshop
Gratis Workshop i LatinFitness for alle uanset niveau - både dig der aldrig har danset før og dig der i forvejen danser på hold.

Sted Love2dance Køge, Brogade 19F/Bag haverne 30, 4600 Køge
 
LatinFitness er dansestilarten som har det bedste fra alle verdener inspirerende dansemusik med latinamerikanske rytmer og musik fra hele verden, kombineret med lækre simple dansetrin fra latinamerikanske dansestilarter.
 
LatinFitness har på samme tid en højere intensitet end mange andre klassiske dansetimer. Det betyder at pulsen timen igennem holdes oppe. Der vil selvfølgelig stadig være små pauser med tid til vand og højt humør.
 
LatinFitness kombinerer danseglæde og oparbejder din koordination, balance, styrke, kropsforståelse. Med Latinfitness træningen bliver enhver mere lækker og vi ser tit holddeltagerne på LatinFitness forbedrer både kropsholdning, velvære og positur gennem netop denne træningsform.
 
LatinFitness henvender sig til alle voksne. og har typisk flest deltagere i alderen over 30 år. Timen har det bedste fra de klassiske latinamerikanske pardanse, dog har vi fjernet behovet for en partner, så alle i stedet danser det samme og som et hold timen igennem.
Alle er velkomne som de er og i præcis det træningstøj man har det godt i - både almindelige (indendørs) gummisko og dansesko med hæl er velkomment. Holdet er ideelt for alle som kan li at danse, uanset alder.
 
I LatinFitness har vi lagt vægt på at det er instruktører af højt niveau og kvalitet. Er du træt af instruktører i lignende stilarter som fik et weekendkursus og nu kalder sig danseinstruktører? Det kan vi godt forstå, og det er vi også og tager stærkt afstand fra. Vi benytter derfor udelukkende instruktører i LatinFitness-timerne, som selv har latinamerikansk dansebaggrund gennem årevis af træning, danseuddannelse og/eller instruktøruddannelser, danseturneringer mv.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen på workshoppen og efterfølgende (forhåbentlig) dit nye yndlings dansehold LatinFitness (tilmeld uge-holdet her).
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
14.09.2020
Tidspunkt
14.09.2020 kl. 19.15 - 14.09.2020 kl. 20.00
Sted
Love2dance Køge
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle