Tlf.: 60 60 40 40

Mail: info@love2dance.dkKlubmodul henter siden
LatinFitness | 493F
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
LatinFitness
LatinFitness er dansestilarten som har det bedste fra alle verdener.
Inspirerende dansemusik med latinamerikanske rytmer og musik fra hele verden, kombineret med lækre simple dansetrin fra latinamerikanske dansestilarter.
 
Tilmelding/betaling er bindende for sæsonen i hht. betingelserne. Indbetalt kontingent refunderes ikke.
 
LatinFitness har på samme tid en højere intensitet end mange andre klassiske dansetimer. Det betyder at pulsen timen igennem holdes oppe. Der vil selvfølgelig stadig være små pauser med tid til vand og højt humør.
 
Latinfitness kombinerer danseglæde og oparbejder din koordination, balance, styrke, kropsforståelse. Med Latinfitness træningen bliver enhver mere lækker og vi ser tit holddeltagerne på LatinFitness forbedrer både kropsholdning, velvære og positur gennem netop denne træningsform.
 
LatinFitness henvender sig til alle voksne. og har typisk flest deltagere i alderen over 30 år. Timen har det bedste fra de klassiske latinamerikanske pardanse, dog har vi fjernet behovet for en partner, så alle i stedet danser det samme og som et hold timen igennem.
 
Alle er velkomne som de er og i præcis det træningstøj man har det godt i - både almindelige (indendørs) gummisko og dansesko med hæl er velkomment. Holdet er ideelt for alle som kan li at danse, uanset alder.
 
I LatinFitness har vi lagt vægt på at det er instruktører af højt niveau og kvalitet. Er du træt af instruktører i lignende stilarter som fik et weekendkursus og nu kalder sig danseinstruktører? Det kan vi godt forstå, og det er vi også og tager stærkt afstand fra. Vi benytter derfor udelukkende instruktører i LatinFitness-timerne, som selv har latinamerikansk dansebaggrund gennem årevis af træning, danseuddannelse og/eller instruktøruddannelser, danseturneringer mv.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen på dit nye yndlings dansehold LatinFitness. 
Læs mere
Latin Fitness for voksne - bemærk prisen (både fuld betaling og rater) er reguleret i forhold til den senere start - BEMÆRK STARTDATO
Startdato
06.05.2021
Slutdato
21.06.2021
Tid/Sted
Torsdag 18:00-18:45 Studie 9 - Love2Dance Køge, Bag Haverne 30, 4600 Køge, Køge
Pris
694,00 kr.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle