Tlf.: 60 60 40 40

Mail: info@love2dance.dk

Indehaver af Love2dance
Fritz Wehner
Beskrivelse
Fritz mestrer alle stilarter. Han startede som 10-årig med at danse standard/latin og rock´n´roll. Senere kom stilarter som Hiphop, Jazz og meget andet på programmet, og  allerede som 15-årig startede Fritz selv med at undervise i dans. Musikindustrien fik hurtigt øjnene op for Fritz og både danske og udenlandske bands begyndte at benytte ham som danser og/eller koreograf. Blandt disse kan nævnes: Joey Moe, Aqua, Camille Jones, Infernal, Barcode Brothers, HampenbergMe & MyTiggyZindySound of SeductionAnn LeeSamantha Fox og Cut´N´Move.
Fritz har en national og international karriere, som har ført ham verden rundt med forskellige shows, bl.a. verdens største live TV-show "Miss World Final" med ikke færre end 400 mio. seere og som koreograf ved diverse modeshows.
Fritz startede i 2008 Love2dance og er således den stolte og glade ejer. Fritz underviser også selv på skolen, og på hans timer er der altid plads til grin, samtidigt med at du lærer en fed koreografi.  
Lidt video med Fritz fra en klasse (bemærk vi lærer alt stille og roligt, mens vi har det sjovt og på det niveau du tilmelder dig) 
 
Se hele beskrivelsen
Instruktør
Amalie Thorup
Beskrivelse
Amalie startede med at danse disco da hun var 3 år gammel og har siden da elsket at danse. Hun har danset hiphop i 10 år, og har bl.a. optrådt for Kato og været udtaget til VM og EM i solo, duo, small group og formation i mange år, hvor hun har vundet flere medaljer. I 2016 blev hun verdensmester med street formationshold, og kom i finalen til VM i Electric Boogie duo.
  
Dansen har gjort hende til den hun er i dag, og hun glæder sig til at dele ud af sin erfaring og danseglæde! 
Se hele beskrivelsen
Annabelle Lee Perez
Beskrivelse
Annabelle er en smilende kvinde, der tager dans og danseglæde seriøst.
 
At danse har været den vigtigste del af Annabelles liv de sidste 20 år. Hun startede med at danse da hun var 3 år gammel, og har specialiseret sig i Ballroom of Latin, men har derudover en solid baggrund bestående af ballet, jazz, salsa og moderne dans.
 
Annebelle har været finalist i både det danske DM og VM i Ballroom of Latin. Hun har rejst jorden rundt for at studere dans med de bedste undervisere, og for 10 år siden begyndte hun selv at undervise og coache par på højt niveau. For nyligt er hun gået et skridt videre og er ved at blive licenseret som international dansedommer.
 
Annabelle glæder sig super meget til at introducere Love2dance til Latin Fitness, hvor hun lover sved på panden og smil på munden. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Athalie Bech
Beskrivelse
Athalie vil du opleve som en energisk og imødekommende instruktør, hvis hjerte banker for at danse.
Hun startede til dans som ganske ung og udviklede og har over årene udviklet hendes kunnen og talent.
Ligeledes skal det nævnes at hun har været turnerings danser på højt internationalt plan gennem de sidste 15 år.
Dette både i disco og showdance - senest i 2016 i verdensmesterskaberne i showdance.
Ud over de internationale konkurrencer er hun 4 dobbelt danmarksmester. 
 
Athalie har ligeledes gennemgået en danseuddannelse for at få papir på hendes kunnen.
Grundlaget og det tekniske kan du forvente er i top, da hun har gennemgået teknisk træning gennem intensiv ballet på Københavns Ballet Akademi.
Hun mestrer således hiphop, disco, modern, ballet, jazz og showdance. 
Athalie elsker at undervise samt dele sin kærlighed for dansen med andre og med hendes positive tilgang til tingene.
Hun glæder sig til at modtage netop dig på hendes dansehold hos Love2dance og videregive hendes danseglæde og kunnen :-).
Se hele beskrivelsen
Becky Szakolnik
Beskrivelse
Becky er uddannet pole instruktør og startede hos Love2dance som instruktør i 2015. Hun går op I at alle skal kunne være med på hendes hold. Pole er teknik, balance og styrke. Måske har du set Becky på div scener med artister til bla. vi elsker 90érne eller sammen med artister.
Hun er en skøn smilende pige, som forstår at tage sig af alle, uanset om man er nybegynder eller rutineret poledanser.
Hun glæder sig til at modtage dig på hendes hold uanset om du er totalt nybegynder eller mere rutineret.
Becky har polehold i Lyngby, Solrød og Køge afdelinger.
Glæd dig til at have nogle sjove timer i godt selskab med Becky.
Se hele beskrivelsen
Caroline Sofie Schunck Nielsen
Beskrivelse
Caroline er en glad, smilende og imødekommende danseinstruktør, som har danset siden hun var 5 år.
 
Hun har vundet mange medaljer gennem årene i forskellige stillarter bl.a. Disco, Hip hop, Jitterbug, Rock´n´roll og Show. Hun har bl.a. deltaget i VM Show 3 gange.

Hun er på kort tid blevet vellidt hos Love2dance, blandt elever & forældre, hvilket også ses på Carolines hold som vokser sig store på kort tid. 
Se hele beskrivelsen
Carsten Tranders
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Catatau .
Beskrivelse
Catatau har danset i mere end 20 år.
 
Han er medstifter af det verdenskendte Tsunami All Stars Crew og er bl.a. vinder af Battle Of The Year Brasilien og 3. plads til international R16 – en af verdens største breaking battles. Hans erfaring spænder fra TV og film til teater og battles.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecillie Panduro Dørge-Andersen
Beskrivelse
Cecillie startede med dansen da hun var 3 a°r gammel og har haft dansen i hjertet lige siden. Hun er glad, smilende, imødekommende og glæder sig til at undervise netop dig. Hun brænder for at gøre en forskel for andre, og derfor læser hun til læge pa° Københavns Universitet – dog er der altid plads, tid og rum til hendes skønne elever, og hun gør en dyd i at være til stede i øjeblikket, hvad enten det handler om elever eller patienter. Derudover planlægger hun ofte sociale arrangementer som MGP-fest, overnatning eller Dancecamp for eleverne pa° danseskolen. Dans skal være lige sa° meget socialt, som det skal være fysisk.

Cecillie underviser i Disco og børnedans, men ogsa° i Hiphop for alle niveauer i Rødovre. Hun underviser ba°de begynderdans, og dem som vil tage deres dans til konkurrenceniveau. Hun har fra barnsben selv danset de helt sma° børnedanse, herefter blev det til Hiphop, show, girlstyle og disco. Efter at have trænet en del a°r, og deltaget i de nationale turneringer rykkede hun op i de internationale turneringer, hvor hun konkurrerede. Hun er blevet udtaget til VM i showdance hele 4 gange og har vundet div. titler ved de danske mesterskaber i Disco i ba°de solo og duo.

Cecillie glæder sig altid til at undervise og have nogle gode timer med jer.
Se hele beskrivelsen
Christina Laursen
Beskrivelse
Christina startede til dans da hun var 5 år, og har gennem årene danset flere stilarter, bl.a Hip Hop, girlstyle og ballet, men har gennem alle årene danset disco. Christina har gennem tiden vundet flere medaljer og har tidligere danset på love2dance''''s disco formations hold. På Christinas hold kan man altid forvente sved på panden og et smil på læben. Christina er desuden hjælper på Caroline Nielsens disco hold.
Se hele beskrivelsen
Havin. Gurcan
Beskrivelse
Havin er en glad og smilende pige, med masser af energi, der selv har danset på love2dance siden hun var lille.
 
Havin startede til dans da hun var 3, og har siden da danset forskellige stilarter som disco, hip hop, dancehall, moderne og girlstyle samt har danset turnering og deltaget på konkurrencehold.
 
På Havins hold vil sammenholdet være en prioritet, samtidig med en masse sjov og hyggelige stunder.
Se hele beskrivelsen
Isabel Lippert
Beskrivelse

Isabel er en glad og imødekommende pige, som har danset siden hun var 3 år. Hun har været konkurrencedanser i mange år, og har repræsenteret Danmark til Europa- og Verdensmesterskaberne i både showdance, disco og hiphop. Derudover har hun igennem årene prøvet flere andre stilarter, men har de seneste år valgt at fokusere på hiphop-genren og girlstyle.

Isabel har blandt andet danset for navne som Outlandish, Medina, Topgunn og Kesi, og optrådt i tv samt til Zulu Awards, X-factor DK, Tivoli, Bakken, CPH Fashion Week, Den Sorte Diamant mm. Hun har flere gange været i udlandet og træne blandt de bedste, og er netop kommet hjem fra et halvt år i Los Angeles, hvor hun har dygtiggjort sig og fået en masse inspiration med hjem.

Isabel har arbejdet i vuggestue og børnehave i flere år og er meget pædagogisk i sin undervisning. Hun går op i, at alle føler sig velkommen til timerne og at skabe en god atmosfære, hvor der er plads til at have det sjovt og udvikle sig. Hun glæder sig til at dele sin passion med både små og store!

Se hele beskrivelsen
Jasmin Junker Haupt
Beskrivelse
Jasmin Junker Haupt har danset siden hun var 2 år og mestrer en bred vifte af stilarter. Hun har danset både hiphop, disco i både solo, duo, small group og formation samt ballet, show og standard/latin. Jasmin har været konkurrencedanser i DDD siden hun var 6 år, hvor hun har opnået titlen som Danmarksmester mere end 15 gange og Sjællandsmester flere gange i både disco og hip hop. Yderligere har Jasmin deltaget i EM og VM flere gange med flotte placeringer bl.a bronzemedalje ved EM 2018.
 
Jasmin har været et år i Californien, hvor hun har fået en masse danseinspiration med hjem til timerne i DK. På Jasmins timer er man altid sikret en masse god energi og positivitet. Jasmin ønsker, at alle elever har en fest i timen men samtidig, at de bliver udfordret og lærer hver gang.
Se hele beskrivelsen
Julie Dyring
Beskrivelse
Julie Dyring har danset siden hun var 3 år gammel. Hun er en positiv, energifyldt og glad pige der brænder for at undervise og at give sin danseglæde videre til sine elever. Julie har før undervist børnehold, disco samt hip hop og hun er selv tidligere konkurrencedanser med flere internationale medaljer på bagen. Julie har i den seneste tid undervist diverse fitnesshold heriblandt fitnessdans, men er nu heldigvis vendt tilbage til den "virkelige" danseverden som instruktør hos love2dance. Hun har i 2017 haft small group hos Love2dance som opnående at blive udtaget til EM.
Hun glæder sig til at byde dig velkommen på hendes hold :-) 
Se hele beskrivelsen
Maja Glenber
Beskrivelse
Maja er en meget smilende og udadvendt pige. Hun går meget op i at hendes timer er lærerige, sjove og på samme tid udfordrende. Maja er mester i dancehall genren, og har danset den i mange år. Udover det danser hun også girly style og hiphop.
 
Det er vigtigt for Maja at eleverne lærer de grundlæggende trin, og på samme tid får en god attitude og udstråling. Hun tager udgangspunkt i den enkelte, og sørger for, at der er plads til alle. Maja har danset stort set siden hun begyndte at gå og har deltaget adskillige gange i turneringer. Hun har optrådt med Wafande, Joey Moe, Dj alligator og Anna David samt medvirket i Niklas, Joey Moe og Brandon Beals musikvideoer.

I Majas dansetimer får man udviklet sig som danser, og får sved på panden. Hun glæder sig til en fed sæson på Love2 dance.
Se hele beskrivelsen
Malou Brøgger
Beskrivelse
Malou er en glad og energisk pige som elsker at danse. Hun startede til dans hos Love2dance da hun var 11 år og har danset forskellige genrer som hiphop, girlstyle, dancehall, heels og jazz. Hun har i nogle år været hjælpepige på hold i Lyngby og er godt kendt på danseskolen.
 
Hos Malou vil danseglæde og det sociale i at gå til dans være en prioritet samtidig med, at hun selvfølgelig vil udfordre eleverne på det niveau de er. 
Se hele beskrivelsen
Nancy Põlluste
Beskrivelse
Nancy focuses mostly on performance skills and attitude when it comes to dance. It is not only about learning the steps, it is about enjoying the dance, having fun with it and stand out.

Nancy started her career as a cheerleader in Estonia for a top basketball team. She moved to Denmark to attend International Dance Academy where she had a chance to dance 3 months in Hollywood, after that she also graduated Spahi Dance education.

She has been booked for several music videos and shows here in Denmark as a girly hip-hop and dance hall dancer. Currently she is a background dancer for Sandra Hussein.

Nancys timer undervises på engelsk. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nicklas Troensegaard
Beskrivelse
Nicklas er udadvendt og glad af sind. Han elsker at danse og det vil han meget gerne give videre til andre. Derfor har man nu mulighed for, at få en festlig, underholdende og lærerig undervisning af ham i Jitterbug/Rock and roll og Hip Hop. Nicklas har præsteret særdeles godt i voksenrækken, både i indland og udland. Han har bl.a. vundet Danmarks- Europa- og Verdensmesterskabet op til flere gange, Dancer Of The Year, Guldbarprisen og en 2 plads til Dutch Open. Nicklas glæder sig meget til at undervise hos Love2Dance og give al hans viden og erfaring videre. Så hvis man er frisk på noget sjov og sved på panden, glæder han sig til at byde jer velkommen til hans timer.
Se hele beskrivelsen
Paula Yau
Beskrivelse
Paula har danset siden hun var 3 år, hvor hun startede med standard/latin, jazzballet/disco og klassisk ballet. Er tidligere turneringsdanser i både standard/latin og i disco.
 
Paula mestrer mange forskellige stilarter, heriblandt også flamenco og salsa. Hun har undervist både børn og voksne siden hun var 14 år og hendes passion for dansen smitter af i hendes undervisning.
 
I Paulas timer lægges der vægt på teknik og danseglæde.
Se hele beskrivelsen
Rina Hirschorn
Beskrivelse
Rina er uddannet danser og er derudover Cand. scient i Idræt fra Københavns Universitet.
Hun har dyrket gymnastik på det danske landshold og vundet både Sjællands og Danmarksmesterskaverne. I 2010 repræsenterede Rina sammen med sit hold Danmark ved verdensmesterskaberne i æstetisk gymnastik i Varna, Bulgarien.
 
Efterfølgende har Rina optrådt med kunstnere rundt omkring i landet, herunder Rasmus Seebach. Senest var hun danser i verdenspremiere produktionen af musicalen “The Prince of Egypt”, på både Fredericia Teater og Det Kongelige Teater i København.
 
Udover at optræde selv har Rina undervist på både danseskoler og gymnasier i over 10 år.
 
Som danser på Rinas hold vil du lære at danse og bruge kroppen anatomisk korrekt og derudover at optræde og komme helt udover scenekanten. Rina underviser med masser af energi og glæde og ikke mindst åbne arme, så alle føler sig velkomne!
Se hele beskrivelsen
Simone Cecilie Kristensen
Beskrivelse
Simone startede med at danse som 4-årig, og fik hurtigt smag for forskellige stilarter som både disco, hiphop, girlstyle med mere.
Hun har deltaget til diverse mesterskaber som DM, EM, VM og World Cup, og det er blevet til mange medaljer. Hun var i mange år også udtaget på udvalgte hold og har derudover nydt godt af at optræde ved forskellige shows, og har også medvirket i et par musikvideoer.

Simone går ind for, at der skal være plads til alle, og ser frem til at dele sin danseglæde med alle de kommende elever.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sofie Høyer
Beskrivelse

Sofie har danset i næsten hele sit liv, hvor hun bl.a. har danset hiphop, disco, showdance, girly, house, jazz osv. Hun har konkurreret i mange år og har bl.a. deltaget både i VM og NM (nordisk mesterskab) i showdance og disco med både formation og duo. Udover dette, skal hun til efteråret stille op til VM i disco og showdance formation og smallgroup. Hun har ligeledes deltaget i flere shows bl.a. for DR, Bryan Rice, Medina og til KIF håndbolds hjemmekampe.

Sofie er en positiv person og der er altid god stemning og højt tempo i hendes timer. Hun har undervisningserfaring fra tidligere med børnehold, hvor hun i timerne blander danseglæde med ambitionen om hele tiden at udvikle den enkeltes dansekompetencer.

Sofie er nu vendt tilbage til Love2dance-familien efter et længere udlandsophold og hun ser frem til at starte med undervisningen.
Se hele beskrivelsen
Sofie Vorup Rasmussen
Beskrivelse
Sofie er en frisk og sjov pige, der har danset siden hun kunne gå. Hun startede som 3-årig med mini-disco og hip hop, og har med tiden danset de fleste stilarter bl.a. disco, house, rock’n roll, jitterbug, girlie, show o.s.v. Hun er danmarksmester i flere stilarter og har deltaget ved både EM og VM op til flere gange, siden hun var 9 år i både formation, smallgroup og duo med flotte resultater. Hun har været med til mange shows og bl.a. optrådt i lufthavnen, ved biografpremierer, for Medina, TV2 Zulu og DR.
Se hele beskrivelsen
Stine Andersen
Beskrivelse
Stine har danset i 15 år - stilarter som mgp, hip hop, disco, girly, modern og showdance. De sidste par år har hun primært danset modern og girly/hip hop på hygge basis.
 
Hun har deltaget i VM 6 gange med enten production eller showformation, har vundet adskillige guld og sølv medaljer ved DM og en enkel guld ved world cup 2018.

Ved siden af dansen læser Stine mediedesign.
Se hele beskrivelsen
Stine Jarlbo Berner
Beskrivelse
Stine Jarlbo Berner startede med at danse på MGP/ramasjang børnehold som elev som 3 årig. Hun gik på dansehold og tog timer, så forskellige steder som Greve, Århus, Hillerød og Nuuk (Grønland) og Love2dance. Tog et længere træningsophold i New York i forbindelse med hendes ønske om at blive danseinstruktør. Hun derfor trænet mange stilarter lige fra Ballet til hiphop og streetdance. Hun har været konkurrencedanser på internationalt plan i mange år inden for hiphop og Disco. Gennem hendes dansekarriere har hun optrådt på de helt store scener, til div. kampe til stævner af forskellig art, modeshows og meget mere.
  
Efter en periode i Odense, hvor hun ligeledes har været danselærer, er hun nu flyttet tilbage til Kbh og det kan alle elever hos Love2dance have glæde af. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Thomas Vorup Rasmussen
Beskrivelse
Thomas er en erfaren instruktør, som har undervist både børn og voksne siden 2014. Hos ham er du sikker på at blive udfordret i det niveau og tempo, som passer dig. I timerne kommer du både til at træne som hold og individuelt. Han lægger vægt på, at skabe nogen gode og uforglemmelige timer i form af hård træning, leg og kammeratskaber. Dans skal være udfordrende og sjovt. Elevernes egne ønsker inddrages i undervisningen.
 
Thomas har danset siden han var 6 år og allerede som 9-årig deltog han ved VM i Electric Boogie og kom på en flot 18. plads. Han har siden da opnået mange flotte placeringer ved Verdensmesterskaberne i bl.a. Street Dance (bronze), Breakdance IDO (23.) og Produktion (sølv). Ligeledes har han opnået flerdobbelt guld til DM i jitterbug, rock, jumpstyle, hip hop, mini produktion og street dance i både solo, duo og hold.
 
Derudover har Thomas deltaget i utallige shows, musikvideoer, tv-optrædener og meget mere. CREDITS: Cristopher, Barcode Brothers, Ida Corr, MØ, Lior Kojo og X Factor.
 
Thomas brænder for dansen og det kan mærkes på hans timer. Han glæder sig til at se dig på sine dansehold. ??
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Gæste Instruktør / Vikar
Anne-Sofie Hessel Paulsen
Beskrivelse
Anne-Sofie er en flittig pige, som altid har et smil på læben. Hun har danset siden hun var ikke særlig gammel og har flere gange været Københavns- og Danmarksmester i Disco og Hip hop.
 
Som danser har hun været med i flere shows, bl.a. Dansk Melodi Grand Prix 2014, har danset for KATO til The Voice ?, har været statist i forskellige reklamer og shows og har også fundet tid til at være statistkoordinator ved reklameoptagelser.
 
Anne-Sofie har i flere år undervist i både dans og gymnastik og er danseuddannet v. Stepz. 
Se hele beskrivelsen
Christina Krebs
Beskrivelse
Christina er en glad og energisk pige, som brænder for at danse og undervise. I Christinas timer, danser man samtidig med at man har det sjovt.
 
Christina har danset siden hun var 10 år, og har danset på konkurrencehold i 5 år, hvor de har deltaget i forskellige international konkurrencer og har opnået flotte placeringer. Christina har danset på forskellige dansestudios i USA blandt andet det verdensberømte dance studio Millennium Dance Complex. Dette har ikke mindst givet hende en masse erfaring men også blod på tanden for at undervise.
 
Christina har danset til flere musik videoer og er international student, og i gang med sit sabbatår, hvor hun helliger sig dansen. Hendes stilart er primært Hip Hop, og til tider med et mix af Girly Style.
Se hele beskrivelsen
Jesper Skarde Jensen
Beskrivelse
Jesper Skarde er instruktør i breakdance hos Love2dance. Hans motto er, at der er plads til alle og udgangspunktet er, at vi alle lærer i forskelligt tempo. Han sørger for at det er lærerigt og især sjovt at deltage på breakdance hos Love2dance på holdene.
 
Jesper Skarde har selv optrådt for en del forskellige bands og været en del af Love2dance siden 2007.
 
Kom og prøv hvor sjovt det er ??
 
Se hele beskrivelsen
Katharina Stjernholm
Beskrivelse

Katharina startede med at danse som 5-årig, hvor danseverden lige siden har været en del af hendes liv.

For 5 år siden fik Katharina stor interesse for yoga og er dag uddannet yogainstruktør, og ser det som en perfekt kombination med dansen.

Katharina anbefaler ALLE at prøve yoga. Alle kan deltage!
Om du er ny inden for yoga eller du har beskæftiget dig med yoga i flere år, vil du få en masse ud af, at deltage på Katharinas yogatimer.

Katharina lægger vægt på, at udvikle den enkeltes behov og ønsker inden for yogaen.
Bliv en del af holdet og gør noget godt for dig selv sammen med andre, som har samme ambitioner som dig. 

Katharina glæder sig til at byde dig velkommen!

Se hele beskrivelsen
Sascha Havdrup Glud
Beskrivelse
Sascha er eksamineret danselærer inkl. international dommerlicens i Disco og Hip hop. Hun er tidligere danmarksmester i Rock´n´roll samt nr. 2 i de nordiske mesterskaber i Disco.
Sascha har undervist i mange år, men er ny hos Love2dance. Hun underviser denne sæson i Rødovre-afdelingen i MGP/Ramasjang, Disco og Hip hop.
Se hele beskrivelsen
Assistent
Camilla Farcinsen
Beskrivelse
Camilla har i mange år dyrket rytmisk grandprix gymnastik på konkurrence plan. Efter konkurrencestop valgte hun at fortsætte gymnastikken på hyggeplan og supplere med pole hos Love2dance.
Se hele beskrivelsen
Havin Gürcan Yolun
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Malou (ass.) Brøgger
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælper
Andrea Ellegaard Zneider
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Annette Mortensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caroline Egelund Rademacher
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freja B Mogensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ida Kure Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Joyeuse Naomie Nkeshimana
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Juliane Møller Krog
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lili Richmann Saunte
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Louise Sterup Møller
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maja Janerka
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Malou V. S. Boskovski
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marie Louise Bulow Riis
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathilde Stilling
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mehria Sekandari
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nanna Sandau Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Naya Hjorth
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Oliver Kure Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Ulrikke Blommegård Steiner
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Vilma Honoré
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Administration
Heidi Rosenkilde
Beskrivelse
Heidi er vores administrative (og til tider praktiske) blæksprutte og er oftest den du ´møder´, når du kontakter Love2dance. Heidi hjælper gerne, hvis du er i tvivl om noget, skal tilmeldes eller skifte hold. Hun hjælper også gerne, hvis du vil stille op til turnering hos De Danske Danseskoler (DDD) - både med en snak om, hvordan turneringerne foregår og hjælp til hvilken kategori/aldersgruppe du skal stille op i.
Se hele beskrivelsen

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle