Indehaver af Love2dance
Fritz Wehner
Beskrivelse
Fritz mestrer alle stilarter. Han startede som 10-årig med at danse standard/latin og rock´n´roll. Senere kom stilarter som Hiphop, Jazz og meget andet på programmet, og  allerede som 15-årig startede Fritz selv med at undervise i dans. Musikindustrien fik hurtigt øjnene op for Fritz og både danske og udenlandske bands begyndte at benytte ham som danser og/eller koreograf. Blandt disse kan nævnes: Joey Moe, Aqua, Camille Jones, Infernal, Barcode Brothers, HampenbergMe & MyTiggyZindySound of SeductionAnn LeeSamantha Fox og Cut´N´Move.
Fritz har en national og international karriere, som har ført ham verden rundt med forskellige shows, bl.a. verdens største live TV-show "Miss World Final" med ikke færre end 400 mio. seere og som koreograf ved diverse modeshows.
Fritz startede i 2008 Love2dance og er således den stolte og glade ejer. Fritz underviser også selv på skolen, og på hans timer er der altid plads til grin, samtidigt med at du lærer en fed koreografi.  
Lidt video med Fritz fra en klasse (bemærk vi lærer alt stille og roligt, mens vi har det sjovt og på det niveau du tilmelder dig) 
 
Se hele beskrivelsen
Instruktør
Anne-Sofie Hessel Paulsen
Beskrivelse
Anne-Sofie er en flittig pige, som altid har et smil på læben. Hun har danset siden hun var ikke særlig gammel og har flere gange været Københavns- og Danmarksmester i Disco og Hip hop.
 
Som danser har hun været med i flere shows, bl.a. Dansk Melodi Grand Prix 2014, har danset for KATO til The Voice ?, har været statist i forskellige reklamer og shows og har også fundet tid til at være statistkoordinator ved reklameoptagelser.
 
Anne-Sofie har i flere år undervist i både dans og gymnastik og er danseuddannet v. Stepz. Hun glæder sig meget til at undervise i både Gyngemosehallen og vores nye danseskole i Køge i denne sæson.
Se hele beskrivelsen
Becky Szakolnik
Beskrivelse
Becky er uddannet som level 1+2 poleinstruktør og har lavet mange shows i forskellige firmaevents. Hun er en skøn smilende pige, som forstår at tage sig af alle, uanset om man er nybegynder eller rutineret poledanser.
 
Glæd dig til at have nogle sjove timer i godt selskab med Becky.
Se hele beskrivelsen
Caroline Frydenlund
Beskrivelse
Caroline er uddannet på international Dance academy i Los Angeles, hvor hun boede det meste af 2016. Hun har selv danset konkurrence i 10 år, og ofte går turen til London for at træne og lave danseshows.
Caroline er meget engageret i sine elever og fokusere meget på at udvikle dem så de opnår deres mål.
Hendes hiphop hold er netop blevet europamestre 2017.
Caroline selv arbejder i musikindustrien og har danset for kunstnere såsom, Christopher, Wafande, Lina Rafn, Kaka, Joe Moe mm.
Carolines timer er udfordrende målrettede og lærerige og så er der altid et smil på læben.
Så er du klar til at tage din dans til det næste niveau, så er dette lige noget for dig.
Se hele beskrivelsen
Caroline Sofie Schunck Nielsen
Beskrivelse
Caroline er en glad, smilende og imødekommende danseinstruktør, som har danset siden hun var 5 år.
 
Hun har vundet mange medaljer gennem årene i forskellige stillarter bl.a. Disco, Hip hop, Jitterbug, Rock´n´roll og Show. Hun har bl.a. deltaget i VM Show 3 gange.

Hun er på kort tid blevet vellidt hos Love2dance, blandt elever & forældre, hvilket også ses på Carolines hold som vokser sig store på kort tid. 
Se hele beskrivelsen
Cecillie Panduro Dørge-Andersen
Beskrivelse
Cecillie startede med dansen da hun var 3 år gammel og har haft dansen i hjertet lige siden. Hun er glad, smilende, imødekommende og glæder sig til at undervise netop dig.

Hun har fra barnsben selv danset de helt små børnedanse, herefter blev det til Hiphop, show, girlstyle og disco. Efter at have trænet en del år, og deltaget i de nationale turneringer rykkede hun op i de internationale turneringer, hvor hun konkurrerede. Hun er blevet udtaget til VM i showdance hele 4 gange og har vundet div. titler ved de danske mesterskaber i Disco i både solo og duo. Om sommeren underviser hun på en Sommercamp i dans og danser lejlighedsvis ved showevents i B&W Ballroom.

Cecilie har afsluttet gymnasiet og læst bioteknologi og matematik. Efter et sabbat år, er det planen at hun, udover dansen, gerne vil læse medicin.

Cecillie glæder sig meget til at undervise og have nogle gode timer med jer.
Se hele beskrivelsen
Charlotte Helene Sørensen
Beskrivelse
Charlotte er en meget udadvendt pige, der har sine værdier på plads. Hun bruger sin hverdag på Solrød gymnasium og størstedelen af fritiden bliver brugt på dans. Det startede ud med Disco, men hurtigt var dette slet ikke nok derfor kom stilarter som hiphop, showjazz og forskellige teknik hold til. 
Hun har også brugt utroligt meget tid på disco formation og hip hop small Group. Som også har deltaget i utrolig mange tuneringer både nationalt og internationalt. 

Charlotte har deltaget ved bl.a. Danmarksmesterskaberne (DM) og Sjællandsmesterskaberne (SM) i Disco, har vundet SM-sølv og DM-bronze med Disco Formation samt har danset til shows rundt om i landet for forskellige kendisser som bl.a. Linse og Fætr.
Charlotte glæder sig meget til at undervise i både Køge og Solrød her i forårssæsonen.
Se hele beskrivelsen
Christina Krebs
Beskrivelse
Christina er en glad og energisk pige, som brænder for at danse og undervise. I Christinas timer, danser man samtidig med at man har det sjovt.
 
Christina har danset siden hun var 10 år, og har danset på konkurrencehold i 5 år, hvor de har deltaget i forskellige international konkurrencer og har opnået flotte placeringer. Christina har danset på forskellige dansestudios i USA blandt andet det verdensberømte dance studio Millennium Dance Complex. Dette har ikke mindst givet hende en masse erfaring men også blod på tanden for at undervise.
 
Christina har danset til flere musik videoer og er international student, og i gang med sit sabbatår, hvor hun helliger sig dansen. Hendes stilart er primært Hip Hop, og til tider med et mix af Girly Style.
Se hele beskrivelsen
Christina Laursen
Beskrivelse
Christina startede til dans da hun var 5 år, og har gennem årene danset flere stilarter, bl.a Hip Hop, girlstyle og ballet, men har gennem alle årene danset disco. Christina har gennem tiden vundet flere medaljer og har tidligere danset på love2dance''s disco formations hold. På Christinas hold kan man altid forvente sved på panden og et smil på læben. Christina er desuden hjælper på Caroline Nielsens disco hold.
Se hele beskrivelsen
Jasmin Boldt-Jørgensen
Beskrivelse
Jasmin Boldt-Jørgensen (født i 1996) har danset lige siden hun begyndte at kunne gå. Som helt lille startede hun med ballet og Jazz. Senere fik hun øjnene op for Hip hop, Disco samt andre dansestilarter. Hun har deltaget i konkurrencer, shows, flashmobs og opvisninger igennem årene!Jasmin har været på DGI’s uddannelser og har dermed den fulde instruktøruddannelse. Hun har siden 2010 undervist indenfor dans og gymnastik og elsker det hun laver.
Det bedste Jasmin ved, er at se en elev udvikle sig og hun yder altid sit bedste for at se det ske. Hun går op i at hendes undervisninger er sjove, hyggelige, udfordrende og lærerige.
Hos Love2dance underviser Jasmin helt ned til de aller mindste i 2-års alderen i MGP/Ramasjang, men hun har også Disco/Hip hop og Mini Hip hop. Hun har selv taget initiativ til at tage på børnehavetour for at undervise i byens børnehaver, hvor børnene får en snusetime. Herudover underviser hun til børnefødselsdage, hvor deltagerne har en kæmpe dansefest og en oplevelse som de sent vil glemme!
Jasmin elsker at undervise sine elever - og med et smil på læben samt sved på panden, kan en træning kun blive god!

Se hele beskrivelsen
Julie Dyring
Beskrivelse
Julie Dyring har danset siden hun var 3 år gammel. Hun er en positiv, energifyldt og glad pige der brænder for at undervise og at give sin danseglæde videre til sine elever. Julie har før undervist børnehold, disco samt hip hop og hun er selv tidligere konkurrencedanser med flere internationale medaljer på bagen. Julie har i den seneste tid undervist diverse fitnesshold heriblandt fitnessdans, men er nu heldigvis vendt tilbage til den "virkelige" danseverden som instruktør hos love2dance. Hun har i 2017 haft small group hos Love2dance som opnående at blive udtaget til EM.
Hun glæder sig til at byde dig velkommen på hendes hold :-) 
Se hele beskrivelsen
Karoline Larsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Laura Kirk Jakobsen
Beskrivelse
Laura er en erfaren danser med scene erfaring fra både shows i Tivoli og teaterforestillinger.
Hun har deltaget i nationale turneringer i disco og hiphop.
Senest blev hun udtaget til EM i Hiphop og opnåede et flot resultat sammen med den dansegruppe hun er med i.
Vi er sikre på hendes smittende gode humør på hendes timer, sammen med hendes skønne måde at undervise på, vil gøre hun også hos Love2dance får mange danseglade elever på hendes hold.
Se hele beskrivelsen
Lukáš Kordiak
Beskrivelse
Lukas er B-boy og har dyrket breakdance intensivt i mange år. Med i div. B-boy Crews som tager ud og laver shows.
Undervisningen vil primært foregå på engelsk da Lukas kommer fra Slovakiet.
Dansens sprog er heldigvis universal, det vil være en god ide at forstå tallene 1-8 på engelsk, men ikke en nødvendighed for at kunne deltage.
Alle trin og tricks bliver gennemgået langsom og helt fra grunden, så alle kan være med og lave seje moves, både drenge og piger :-) 
Se hele beskrivelsen
Maja Glenber
Beskrivelse
Maja er en meget smilende og udadvendt pige. Hun går meget op i at hendes timer er lærerige, sjove og på samme tid udfordrende. Maja er mester i dancehall genren, og har danset den i mange år. Udover det danser hun også girly style og hiphop.
 
Det er vigtigt for Maja at eleverne lærer de grundlæggende trin, og på samme tid får en god attitude og udstråling. Hun tager udgangspunkt i den enkelte, og sørger for, at der er plads til alle. Maja har danset stort set siden hun begyndte at gå og har deltaget adskillige gange i turneringer. Hun har optrådt med Wafande, Joey Moe, Dj alligator og Anna David samt medvirket i Niklas, Joey Moe og Brandon Beals musikvideoer.

I Majas dansetimer får man udviklet sig som danser, og får sved på panden. Hun glæder sig til en fed sæson på Love2 dance.
Se hele beskrivelsen
Michelle Petersen
Beskrivelse
Vi byder Michelle velkommen som ny instruktør hos Love2dance. Selvom Michelle er ny instruktør hos Love2dance er hun ikke et ubeskrevet blad indenfor dansens verden :-)
Hun startede selv med at danse da hun var 5 år gammel, efterhånden som hun blev ældre tog dansen til og blev til en passion. Mange forskellige stilarter tog hun til sig, Hiphop, Disco, Jitterbug/Rock´n´Roll, Jazzballet mm. Turneringer er det selvfølgelige blevet til mange af gennem årene i de forskellige stilarter. Ikke mindst VM i Jitterbug med et flot resultat, huskes af Michelle som en ganske særlig og helt vidunderlig danseoplevelse.
Efter at have trænet rigtig mange år selv som elev, begyndte hun at undervise og lave shows. 
Hun er altid glad, smilende og udadvendt i undervisningssammenhæng på hendes dansehold. Hun glæder sig til at give hendes danseglæde videre på danseholdene hos Love2dance. 
 
Se hele beskrivelsen
Michelle Rohde
Beskrivelse
Michelle har danset siden hun var seks år gammel. Hun startede ud med hip-hop, har senere danset blandt andet rock’n’roll og moderne, men helligede sig dancehall/ragga. Som barn og ung deltog Michelle ved både DM og VM.
Michelle har undervist siden 2005, og har undervist både børn og voksne i alle aldre. Hun er pædagogisk og formår med sit smittende humør og energiniveau at få alle med på sine timer. Siden 2011 har Michelle årligt, og flere gange længerevarende, opholdt sig i Paris, hvor hun har dygtiggjort sig i dancehall og afro. 
Michelles timer er kendetegnede ved højt humør, og der er plads til alle, uanset niveau.
Se hele beskrivelsen
Michelle Solhøj Hyllested
Beskrivelse
Michelle er en smilende og udadvendt pige, der i en del år har været meget aktiv og har bl.a gået til mavedans, MTV-dans og fitness.
I 2013 intensiverede hun sin passion for pole og siden har hun været i en rivende udvikling. Michelle har stor forståelse for de forskellige elevers forudsætninger på hendes hold og alle føler sig i trygge hænder hos Michelle.

På Michelles hold kan du være sikker på at lære den rigtige teknik og samtidig ha'''''''' det sjovt. Hun glæder sig til at se dig på hendes hold. 
Se hele beskrivelsen
Miranda Gigasarihansen
Beskrivelse
Miranda Hansen er en meget talentfuld danser og ny instruktør hos Love2dance. Hun har danset siden hun var helt lille og har derfor erfaret sig mange forskelige stilarter så som Dancehall, Hip Hip, La Style, Burlesque, Pop Commercial og Girly Style. Hun er en meget ambitiøs pige og har gennem sit liv deltaget i forskellige konkurrencer. Blandt andet ”World of dance 2016” hvor hendes Crew ”Joy Soldiers” endte i top 10. Dertil har hun også optrådt på den grønne scene i tivoli foran et stort publikum.

Det bedste Miranda ved er at, se sine elever udvikle sig, med et smil på løben og sved på panden. Miranda elsker at følge udviklingen i hver elev og ser frem til en masse lækker dans.

Hendes undervisning kommer til at være meget sjov, lærerig og rytmisk Hendes måde at lære fra sig vil derfor føles naturlig.
Se hele beskrivelsen
Monika Kadlubcova
Beskrivelse
Monika kommer fra Tjekkiet og har trænet en lang række dansestilarter indenfor hiphop.
Hendes kærlighed faldt især på breakdance, det er stilarten som hun især brænder for.
Breakdance er især en stilart som drenge falder for, på Monika´s hold er både drenge og piger velkomne.
Hun underviser alle trin, tips og tricks helt fra grunden, så alle kan følge med.
Undervisningen på dette hold vil især ske på engelsk. Vi har tidligere haft god succes med dette.
Dansens sprog er på mange måder universal og behovet er at kunne forstå tællinger fra 1-8 på engelsk for at kunne deltage :-)
 
Se hele beskrivelsen
Nicklas Troensegaard
Beskrivelse
Nicklas er 21 år gammel, udadvendt og glad af sind. Han elsker at danse og det vil han meget gerne give videre til andre. Derfor har man nu mulighed for, at få en festlig, underholdende og lærerig undervisning af ham i Jitterbug/Rock and roll og Hip Hop. Nicklas har præsteret særdeles godt i voksenrækken, både i indland og udland. Han har bl.a. vundet Danmarks- Europa- og Verdensmesterskabet op til flere gange, Dancer Of The Year, Guldbarprisen og en 2 plads til Dutch Open. Nicklas glæder sig meget til at undervise hos Love2Dance og give al hans viden og erfaring videre. Så hvis man er frisk på noget sjov og sved på panden, glæder han sig til at byde jer velkommen til hans timer.
Se hele beskrivelsen
Paula Yau
Beskrivelse
Paula har danset siden hun var 3 år, hvor hun startede med standard/latin, jazzballet/disco og klassisk ballet. Er tidligere turneringsdanser i både standard/latin og i disco.
 
Paula mestrer mange forskellige stilarter, heriblandt også flamenco og salsa. Hun har undervist både børn og voksne siden hun var 14 år og hendes passion for dansen smitter af i hendes undervisning.
 
I Paulas timer lægges der vægt på teknik og danseglæde.
Se hele beskrivelsen
Sofie Vorup Rasmussen
Beskrivelse
Sofie er en frisk og sjov pige, der har danset siden hun kunne gå. Hun startede som 3-årig med mini-disco og hip hop, og har med tiden danset de fleste stilarter bl.a. disco, house, rock’n roll, jitterbug, girlie, show o.s.v. Hun er danmarksmester i flere stilarter og har deltaget ved både EM og VM op til flere gange, siden hun var 9 år i både formation, smallgroup og duo med flotte resultater. Hun har været med til mange shows og bl.a. optrådt i lufthavnen, ved biografpremierer, for Medina, TV2 Zulu og DR.
Se hele beskrivelsen
Stine Andersen
Beskrivelse
Stine har danset i 15 år - stilarter som mgp, hip hop, disco, girly, modern og showdance. De sidste par år har hun primært danset modern og girly/hip hop på hygge basis.
 
Hun har deltaget i VM 6 gange med enten production eller showformation, har vundet adskillige guld og sølv medaljer ved DM og en enkel guld ved world cup 2018.

Ved siden af dansen læser Stine mediedesign.
Se hele beskrivelsen
Thomas Vorup Rasmussen
Beskrivelse
Thomas startede til dans som 6 årig med breakdance og hip hop. Allerede da han var 9 år blev han nr 18 til VM i electric boogie. Andre flotte placeringer: 23 til VM i breakdance. Bronzetitel til  VM i street dance. Sølvtitel til VM production. 15 plads til VM hip hop formation. Ligeledes er det blevet til flotte nationale medaljer heriblandt. Danmarksmester i mange flerdobbelt guld til DM i både jitterbug, rock, jumpstyle, hip hop, mini produktion og street dance i både solo, duo og hold. Ligeledes har Thomas deltaget i en lang række af shows: lufthavnen(flashmob), Medina(flashmob), Tv2 zulu (live nytårs aften), baggrundsdanser xfactor (live), DR (90 års fødselsdag for dr), Novo nordisk (flash mob). Musikvideoer for flere kendte kunstnere som Christoffer, mø og ida corr. Thomas brænder for dansen og det kan mærkes på hans timer. Han glæder sig til at se dig på hans dansehold :-)
 
Se hele beskrivelsen
Gæste Instruktør / Vikar
Charlotte Grindsted
Beskrivelse
Charlotte Grindsted er 23 år gammel og startede med dansen da hun var 7 år gammel. Hiphop og disco blev hurtigt den helt store passion og hurtigt begyndte hun også at deltage i konkurrencer i begge dansestilarter og det blev til mange medaljer i de forskellige mesterskaber.
 
Nu er konkurrencetiden forbi og andre og spændende opgaver startede ved at hun tilbage i 2010 selv fik egne hold som instruktør. Hun underviser primært girlstyle, hip hop og disco. Elsker at give børn og unge nye udfordringer og at lave en masse sjove og fede danse med dem. Der er altid plads til sjov og ballade, da det er vigtigt, at børnene har det godt sammen og har det sjovt.
 
Charlotte underviser samtidig med hun også selv deltager som danser på hold hos Love2dance og vil bliver ved med dette, da hun løbende stiler mod at udvikle sig endnu mere som danser og nyder selskabet på danseskolen. Hun glæder sig til at byde netop dig velkommen på hendes hold.
Se hele beskrivelsen
Chris Claimer
Beskrivelse
Chris er uddannet på The Arts Educational School i London og har en stærk erfaring som koreograf, danser og underviser - både nationalt og internationalt.
Han har lavet alt fra modeshows til musicals og koncerter på de helt store scener.

Han mestrer scenedans i alle afskygninger og lægger stor vægt på teknik og udtryk når han underviser - han har blandt andet hjulpet sine eneelever til at komme ind på deres drømme-danseuddannelser i henholdsvis London, New York og Berlin.
Glæd dig til sved på panden og timer fulde af energi.
CHRIS UNDERVISER DESVÆRRE IKKE P.T. DA HAN DØJER MED EN RYGSKADE, MEN VI HÅBER SNART AT KUNNE SÆTTE HANS TIMER PÅ PROGRAMMET IGEN.
Se hele beskrivelsen
Jesper Skarde Jensen
Beskrivelse
Jesper Skarde er instruktør i breakdance hos Love2dance. Hans motto er, at der er plads til alle og udgangspunktet er, at vi alle lærer i forskelligt tempo. Han sørger for at det er lærerigt og især sjovt at deltage på breakdance hos Love2dance på holdene.
 
Jesper Skarde har selv optrådt for en del forskellige bands og været en del af Love2dance siden 2007.
 
Kom og prøv hvor sjovt det er ??
 
Se hele beskrivelsen
Katharina Stjernholm
Beskrivelse
Katharina Stjernholm er ny som instruktør hos Love2dance men er tidligere elev hos love2dance, så ´familien´ er ikke fremmet for hende. Hun har danset siden hun var 5 år gammel, hvor hun også har deltaget i en række konkurrencer.

Siden 2013 har Katharina selv undervist i diverse stilarter som bla. Hip Hop, Girlie, Disco, Modern og Zumba. Hun er en energifyldt pige og garanterer for sjove og lærerige undervisningstimer ligesom godt sammenhold er en passion for Katharina.

Katharina glæder sig til at byde dig velkommen og danse med dig hver torsdag. 
Se hele beskrivelsen
Simone Cecilie Kristensen
Beskrivelse
Simone er 22 år gammel, og startede med at danse som 4-årig, og fik hurtigt smag for forskellige stilarter som både disco, hiphop, girlstyle med mere.
Hun har deltaget til diverse mesterskaber som DM, EM, VM og World Cup, og det er blevet til mange medaljer. Hun var i mange år også udtaget på udvalgte hold og har derudover nydt godt af at optræde ved forskellige shows, og har også medvirket i et par musikvideoer.

Simone går ind for, at der skal være plads til alle, og ser frem til at dele sin danseglæde med alle de kommende elever.
Se hele beskrivelsen
Sofie Frølich
Beskrivelse
Sofie er uddannet fra hotstepper Dance Education og har danset siden hun var 4 år gammel. Hun startede med at danse disco og fik senere hen øjnene op for flere stilarter herunder hip hop.
  
Sofie har deltaget til DM, EM og VM indenfor forbundet DDD og vundet mange titler samt har deltaget til Hip hop International, Hip Hop Unite og UDO. Hun har konkurreret i 8 år, undervist i 4 år og har bl.a. danset i Lasse Olsen Meling’s musikvideo “Follow” og været med i Isas Stepz.

I hendes timer er det vigtigt, at eleverne er målrettede og at deres danseglæde skinner igennem. Hun er klar til at møde hver enkelt elev på det niveau de er og hjælpe dem videre i deres danseeventyr.

Hun ser meget frem til, at skulle undervise og være en del af Love2dance i den kommende sæson.
Se hele beskrivelsen
Stine Jarlbo Berner
Beskrivelse
Stine Jarlbo Berner startede med at danse på MGP/ramasjang børnehold som elev som 3 årig. Hun gik på dansehold og tog timer, så forskellige steder som Greve, Århus, Hillerød og Nuuk (Grønland) og Love2dance. Tog et længere træningsophold i New York i forbindelse med hendes ønske om at blive danseinstruktør. Hun derfor trænet mange stilarter lige fra Ballet til hiphop og streetdance. Hun har været konkurrencedanser på internationalt plan i mange år inden for hiphop og Disco. Gennem hendes dansekarriere har hun optrådt på de helt store scener, til div. kampe til stævner af forskellig art, modeshows og meget mere. Efter en periode i Odense hvor hun ligeledes har været danselærer er hun nu flyttet til Kbh og det kan alle elever hos Love2dance have glæde af. 
Se hele beskrivelsen
Hjælpetræner
Anna Sofie Holm Mikkelsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Camilla Farcinsen
Beskrivelse
Camilla har i mange år dyrket rytmisk grandprix gymnastik på konkurrence plan. Efter konkurrencestop valgte hun at fortsætte gymnastikken på hyggeplan og supplere med pole hos Love2dance.
Se hele beskrivelsen
Freja Ambus Andersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Havin Gürcan Yolun
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Julie Tønnes
Beskrivelse
Julie er hjælper/assistent på Jasmins tirsdagshold i Solrød.
Se hele beskrivelsen
Silje Eskildsen Møllgaard
Beskrivelse
Silje hjælper på Jasmins Disco/Hiphop og MGP/Ramasjanghold  i Solrød.
Se hele beskrivelsen
Mini-hjælper
Andrea Ellegaard Zneider
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Caroline Egelund Rademacher
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Caroline Reschka Poulsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Charlie Perell
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Emilie Rambow Hermansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Freja Scheibel
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Hannah Kristensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Iris Marthin
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Jessica Joy Bundgaard Lauritzen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Josephine Morell
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Juliane Møller Krog
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Malou Bendixen Lorentsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Maria Due
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Marie Sørensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mille Cordt Krogsdal
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Naya Hjorth
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sille Porsgaard Dalsø
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vilma Honoré
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Administration
Heidi Rosenkilde
Beskrivelse
Heidi er vores administrative (og til tider praktiske) blæksprutte og er oftest den du ´møder´, når du kontakter Love2dance. Heidi hjælper gerne, hvis du er i tvivl om noget, skal tilmeldes eller skifte hold. Hun hjælper også gerne, hvis du vil stille op til turnering hos De Danske Danseskoler (DDD) - både med en snak om, hvordan turneringerne foregår og hjælp til hvilken kategori/aldersgruppe du skal stille op i.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Turneringshjælper
Lene Dahøj
Beskrivelse
Lene har været en del af Love2dance helt fra start. Hun deltager selv på flere hold og hjælper til på andre. Til en del af turneringerne vil Lene være til stede og bl.a. hjælpe med at du får dit nummer og lign. Da Lene kender danseskolen så godt, vil hun også kunne svare dig på en lang række ting vedr. danseskolen. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
  Love2dance ApS - Lyngby/Gyngemose/Solrød/Køge/Rødovre - mail: info@love2dance.dk - Tlf: 60604040 en løsning fra Klubmodul