Ida Kure Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Nikoline Sofie Sjøberg
Beskrivelse
Nikoline har danset siden hun var 8 år. Hun startede ud med konkurrencedans i disco og hip hop, hvorefter hun startede på STEPZ et-årige danseuddannelse, hvor hun blev introduceret til Contemporary/moderne dans. Året efter tog hun den et-årige danseuddannelse hos Copenhagen Contemporary Dance School og blev derefter optaget på Northern School of Contemporary Dance i Leeds, England, hvor hun har taget en bachelor i moderne dans.
 
De 3 år Nikoline har boet i England, har hun ved siden af sit studie været fast underviser hos KOBY Studio i Leeds hvor hun har undervist heels og commercial hip hop og har været leder af et konkurrencehold der vandt deres første konkurrence i SOAR Street championships 18+ kategorien. Hun har udover det også taget undervisning i Los Angeles for at dygtiggøre sig og har optrådt i forskellige platforme og på teatre i både Danmark og England.
 
Nikoline går meget op i at der er en god energi når hun underviser og at eleverne er klar på at have det sjovt men samtidig blive udfordret. 
Se hele beskrivelsen
  Love2dance ApS - Lyngby/Gyngemose/Solrød/Køge/Rødovre - mail: info@love2dance.dk - Tlf: 60604040 en løsning fra Klubmodul