Tlf.: 60 60 40 40

Mail: info@love2dance.dk

Celina Brandt
Beskrivelse
Celina er tidligere Danmarksmester i Standard og Latin og har danset på både TV og i Film. Hun har danset siden hun var 2 år gammel og konkurreret i både indland og udland i flere stilarter. Celina har også undervist i mange af de stilarter som hun danser.

Celina har danset og undervist i stilarter såsom Standard, Latin, Funk, Jazz, Hip-Hop, Hip-Hop girl-style, Modern/Contemporary, Ballet, Burlesque og Salsa, og underviser med det formål, at alle har en god oplevelse med dansen og ikke mindst at more sig og have det sjovt. Derudover skal træningen, være både underholdende, lærerig, sjov, og teknisk korrekt. Hun har ligeledes masser af erfaring fra flere optrædener rundt omkring i landet.

Når du går på et af Celinas hold kan du være sikker på, at det altid er sjovt, fyldt med gode oplevelser, gang i den og du kommer altid hjem med noget nyt. Hvis du har små børn på holdene kan du være helt sikker på, at de har en god oplevelse, masser af sjov og samtidig får lært en masse. Som voksen vil du til gengæld blive udfordret på en positiv måde, samtidig med at I har det sjovt og får lært en masse.
Se hele beskrivelsen

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle