Indehaver af Love2dance
Fritz Wehner
Fritz mestrer alle stilarter. Han startede som 10-årig med at danse standard/latin og rock´n´roll. Senere kom stilarter som Hiphop, Jazz og meget andet på programmet, og  allerede som 15-årig startede Fritz selv med at undervise i dans. Musikindustrien fik hurtigt øjnene op for Fritz og både danske og udenlandske bands begyndte at benytte ham som danser og/eller koreograf. Blandt disse kan nævnes: Joey Moe, Aqua, Camille Jones, Infernal, Barcode Brothers, HampenbergMe & MyTiggyZindySound of SeductionAnn LeeSamantha Fox og Cut´N´Move.
Fritz har en national og international karriere, som har ført ham verden rundt med forskellige shows, bl.a. verdens største live TV-show "Miss World Final" med ikke færre end 400 mio. seere og som koreograf ved diverse modeshows.
Fritz startede i 2008 Love2dance og er således den stolte og glade ejer. Fritz underviser også selv på skolen, og på hans timer er der altid plads til grin, samtidigt med at du lærer en fed koreografi.  
Lidt video med Fritz fra en klasse (bemærk vi lærer alt stille og roligt, mens vi har det sjovt og på det niveau du tilmelder dig) 
 
Instruktør
Amalie Thorup
Amalie startede med at danse disco da hun var 3 år gammel og har siden da elsket at danse. Hun har danset hiphop i 10 år, og har bl.a. optrådt for Kato og været udtaget til VM og EM i solo, duo, small group og formation i mange år, hvor hun har vundet flere medaljer. I 2016 blev hun verdensmester med street formationshold, og kom i finalen til VM i Electric Boogie duo.
  
Dansen har gjort hende til den hun er i dag, og hun glæder sig til at dele ud af sin erfaring og danseglæde! 
Athalie Bech
Athalie er en energisk og imødekommende ung kvinde, hvis hjerte banker for at danse.
Hun startede til dans da hun var helt lille og udviklede over årene hendes kunne og talent og har været turnerings danse på højt internationalt plan gennem de sidste 15 år. Dette både i disco og showdance - senest i 2016 i verdensmesterskaberne i showdance.
Det skal selvfølgelig også nævnes at ud over de internationale konkurrencer er hun 4 dobbelt danmarksmester. 
 
Athalie har papir på hendes kunnen gennem danseuddannelsen "Copenhagen Dance Education".
Ligeledes er hendes tekniske kunnen og grundlag i orden, da hun er teknisk trænet gennem intensiv ballet på Københavns Ballet Akademi.
Hun mestrer således hiphop, disco, modern, ballet, jazz og showdance. 
Athalie elsker at undervise samt dele sin kærlighed for dansen med andre og med hendes positive tilgang til tingene.
Hun glæder sig til at modtage netop dig på hendes dansehold hos Love2dance og videregive hendes danseglæde og kunnen :-).
Becky Szakolnik
Becky er uddannet som level 1+2 poleinstruktør og har lavet mange shows i forskellige firmaevents. Hun er en skøn smilende pige, som forstår at tage sig af alle, uanset om man er nybegynder eller rutineret poledanser.
 
Glæd dig til at have nogle sjove timer i godt selskab med Becky.
Caroline Sofie Schunck Nielsen
Caroline er en glad, smilende og imødekommende danseinstruktør, som har danset siden hun var 5 år.
 
Hun har vundet mange medaljer gennem årene i forskellige stillarter bl.a. Disco, Hip hop, Jitterbug, Rock´n´roll og Show. Hun har bl.a. deltaget i VM Show 3 gange.

Hun er på kort tid blevet vellidt hos Love2dance, blandt elever & forældre, hvilket også ses på Carolines hold som vokser sig store på kort tid. 
Catharina Fønsskov
Catharina har danset i 15 år, hvor hun primært har danset disco og hiphop, og igennem en lang række år har stillet op til konkurrencer. Her har hun vundet utallige Sjællands- og Danmarksmesterskaber i alle kategorier solo, duo, small group og formation. Også i udlandet har hun præsteret flot: World Cup vinder og EM sølvmedalje i disco duo, EM 4. plads i hiphop dup, verdensmester i formation og mange flere.
 
Catharina elsker at eksperimentere med sin dans, og danser derfor også Moderne/Contemporary samt Electric Boogie og Showdance. Hun er altid til at finde med et smil på læben, og hun glæder sig til at dele sin positive energi med dig!
Cecillie Panduro Dørge-Andersen
Cecillie startede med dansen da hun var 3 år gammel og har haft dansen i hjertet lige siden. Hun er glad, smilende, imødekommende og glæder sig til at undervise netop dig.

Hun har fra barnsben selv danset de helt små børnedanse, herefter blev det til Hiphop, show, girlstyle og disco. Efter at have trænet en del år, og deltaget i de nationale turneringer rykkede hun op i de internationale turneringer, hvor hun konkurrerede. Hun er blevet udtaget til VM i showdance hele 4 gange og har vundet div. titler ved de danske mesterskaber i Disco i både solo og duo. Om sommeren underviser hun på en Sommercamp i dans og danser lejlighedsvis ved showevents i B&W Ballroom.

Cecilie har afsluttet gymnasiet og læst bioteknologi og matematik. Efter et sabbat år, er det planen at hun, udover dansen, gerne vil læse medicin.

Cecillie glæder sig meget til at undervise og have nogle gode timer med jer.
Christina Krebs
Christina er en glad og energisk pige, som brænder for at danse og undervise. I Christinas timer, danser man samtidig med at man har det sjovt.
 
Christina har danset siden hun var 10 år, og har danset på konkurrencehold i 5 år, hvor de har deltaget i forskellige international konkurrencer og har opnået flotte placeringer. Christina har danset på forskellige dansestudios i USA blandt andet det verdensberømte dance studio Millennium Dance Complex. Dette har ikke mindst givet hende en masse erfaring men også blod på tanden for at undervise.
 
Christina har danset til flere musik videoer og er international student, og i gang med sit sabbatår, hvor hun helliger sig dansen. Hendes stilart er primært Hip Hop, og til tider med et mix af Girly Style.
Christina Laursen
Christina startede til dans da hun var 5 år, og har gennem årene danset flere stilarter, bl.a Hip Hop, girlstyle og ballet, men har gennem alle årene danset disco. Christina har gennem tiden vundet flere medaljer og har tidligere danset på love2dance''''s disco formations hold. På Christinas hold kan man altid forvente sved på panden og et smil på læben. Christina er desuden hjælper på Caroline Nielsens disco hold.
Jasmin Junker Haupt
Jasmin Junker Haupt har danset siden hun var 2 år og mestrer en bred vifte af stilarter. Hun har danset både hiphop, disco i både solo, duo, small group og formation samt ballet, show og standard/latin. Jasmin har været konkurrencedanser i DDD siden hun var 6 år, hvor hun har opnået titlen som Danmarksmester mere end 15 gange og Sjællandsmester flere gange i både disco og hip hop. Yderligere har Jasmin deltaget i EM og VM flere gange med flotte placeringer bl.a bronzemedalje ved EM 2018.
 
Jasmin har været et år i Californien, hvor hun har fået en masse danseinspiration med hjem til timerne i DK. På Jasmins timer er man altid sikret en masse god energi og positivitet. Jasmin ønsker, at alle elever har en fest i timen men samtidig, at de bliver udfordret og lærer hver gang.
Julie Dyring
Julie Dyring har danset siden hun var 3 år gammel. Hun er en positiv, energifyldt og glad pige der brænder for at undervise og at give sin danseglæde videre til sine elever. Julie har før undervist børnehold, disco samt hip hop og hun er selv tidligere konkurrencedanser med flere internationale medaljer på bagen. Julie har i den seneste tid undervist diverse fitnesshold heriblandt fitnessdans, men er nu heldigvis vendt tilbage til den "virkelige" danseverden som instruktør hos love2dance. Hun har i 2017 haft small group hos Love2dance som opnående at blive udtaget til EM.
Hun glæder sig til at byde dig velkommen på hendes hold :-) 
Maja Glenber
Maja er en meget smilende og udadvendt pige. Hun går meget op i at hendes timer er lærerige, sjove og på samme tid udfordrende. Maja er mester i dancehall genren, og har danset den i mange år. Udover det danser hun også girly style og hiphop.
 
Det er vigtigt for Maja at eleverne lærer de grundlæggende trin, og på samme tid får en god attitude og udstråling. Hun tager udgangspunkt i den enkelte, og sørger for, at der er plads til alle. Maja har danset stort set siden hun begyndte at gå og har deltaget adskillige gange i turneringer. Hun har optrådt med Wafande, Joey Moe, Dj alligator og Anna David samt medvirket i Niklas, Joey Moe og Brandon Beals musikvideoer.

I Majas dansetimer får man udviklet sig som danser, og får sved på panden. Hun glæder sig til en fed sæson på Love2 dance.
Michelle Petersen
Vi byder Michelle velkommen som ny instruktør hos Love2dance. Selvom Michelle er ny instruktør hos Love2dance er hun ikke et ubeskrevet blad indenfor dansens verden :-)
Hun startede selv med at danse da hun var 5 år gammel, efterhånden som hun blev ældre tog dansen til og blev til en passion. Mange forskellige stilarter tog hun til sig, Hiphop, Disco, Jitterbug/Rock´n´Roll, Jazzballet mm. Turneringer er det selvfølgelige blevet til mange af gennem årene i de forskellige stilarter. Ikke mindst VM i Jitterbug med et flot resultat, huskes af Michelle som en ganske særlig og helt vidunderlig danseoplevelse.
Efter at have trænet rigtig mange år selv som elev, begyndte hun at undervise og lave shows. 
Hun er altid glad, smilende og udadvendt i undervisningssammenhæng på hendes dansehold. Hun glæder sig til at give hendes danseglæde videre på danseholdene hos Love2dance. 
 
Miranda Gigasarihansen
Miranda Hansen er en meget talentfuld danser og ny instruktør hos Love2dance. Hun har danset siden hun var helt lille og har derfor erfaret sig mange forskelige stilarter så som Dancehall, Hip Hip, La Style, Burlesque, Pop Commercial og Girly Style. Hun er en meget ambitiøs pige og har gennem sit liv deltaget i forskellige konkurrencer. Blandt andet ”World of dance 2016” hvor hendes Crew ”Joy Soldiers” endte i top 10. Dertil har hun også optrådt på den grønne scene i tivoli foran et stort publikum.

Det bedste Miranda ved er at, se sine elever udvikle sig, med et smil på løben og sved på panden. Miranda elsker at følge udviklingen i hver elev og ser frem til en masse lækker dans.

Hendes undervisning kommer til at være meget sjov, lærerig og rytmisk Hendes måde at lære fra sig vil derfor føles naturlig.
Nicklas Troensegaard
Nicklas er 21 år gammel, udadvendt og glad af sind. Han elsker at danse og det vil han meget gerne give videre til andre. Derfor har man nu mulighed for, at få en festlig, underholdende og lærerig undervisning af ham i Jitterbug/Rock and roll og Hip Hop. Nicklas har præsteret særdeles godt i voksenrækken, både i indland og udland. Han har bl.a. vundet Danmarks- Europa- og Verdensmesterskabet op til flere gange, Dancer Of The Year, Guldbarprisen og en 2 plads til Dutch Open. Nicklas glæder sig meget til at undervise hos Love2Dance og give al hans viden og erfaring videre. Så hvis man er frisk på noget sjov og sved på panden, glæder han sig til at byde jer velkommen til hans timer.
Nikoline Sofie Sjøberg
Nikoline har danset siden hun var 8 år. Hun startede ud med konkurrencedans i disco og hip hop, hvorefter hun startede på STEPZ et-årige danseuddannelse, hvor hun blev introduceret til Contemporary/moderne dans. Året efter tog hun den et-årige danseuddannelse hos Copenhagen Contemporary Dance School og blev derefter optaget på Northern School of Contemporary Dance i Leeds, England, hvor hun har taget en bachelor i moderne dans.
 
De 3 år Nikoline har boet i England, har hun ved siden af sit studie været fast underviser hos KOBY Studio i Leeds hvor hun har undervist heels og commercial hip hop og har været leder af et konkurrencehold der vandt deres første konkurrence i SOAR Street championships 18+ kategorien. Hun har udover det også taget undervisning i Los Angeles for at dygtiggøre sig og har optrådt i forskellige platforme og på teatre i både Danmark og England.
 
Nikoline går meget op i at der er en god energi når hun underviser og at eleverne er klar på at have det sjovt men samtidig blive udfordret. 
Oline Madsen
Oline er en meget danseglad og smilende instruktør, som startede til dans allerede som 3-årig. Hun har i mange år modtaget undervisning på danseskole i Køge og på flere af de københavnske dansestudier samt fået undervisningstimer i London.
 
Oline har deltaget ved VM, EM, DM og SM flere gange. Hun har kendskab til både hiphop, disco og contemporary, men hendes store passion er hiphop, hvor hun har eksperimenteret med flere forskellige stilarter heriblandt House, Girly og New School.
 
I det seneste år har hun udviklet sig meget som instruktør, da hun både har haft koreograferet en musical, givet privatundervisning samt uddannet sig som Zumba-instruktør, som hun også underviser i.
 
I Olines timer har man det sjovt og hyggeligt samtidig med, at man bliver tryg ved at danse.
Paula Yau
Paula har danset siden hun var 3 år, hvor hun startede med standard/latin, jazzballet/disco og klassisk ballet. Er tidligere turneringsdanser i både standard/latin og i disco.
 
Paula mestrer mange forskellige stilarter, heriblandt også flamenco og salsa. Hun har undervist både børn og voksne siden hun var 14 år og hendes passion for dansen smitter af i hendes undervisning.
 
I Paulas timer lægges der vægt på teknik og danseglæde.
Sascha Havdrup Glud
Sascha er eksamineret danselærer inkl. international dommerlicens i Disco og Hip hop. Hun er tidligere danmarksmester i Rock´n´roll samt nr. 2 i de nordiske mesterskaber i Disco.
Sascha har undervist i mange år, men er ny hos Love2dance. Hun underviser denne sæson i Rødovre-afdelingen i MGP/Ramasjang, Disco og Hip hop.
Sigmund .
Sofie Høyer

Sofie har danset i næsten hele sit liv, hvor hun bl.a. har danset hiphop, disco, showdance, girly, house, jazz osv. Hun har konkurreret i mange år og har bl.a. deltaget både i VM og NM (nordisk mesterskab) i showdance og disco med både formation og duo. Udover dette, skal hun til efteråret stille op til VM i disco og showdance formation og smallgroup. Hun har ligeledes deltaget i flere shows bl.a. for DR, Bryan Rice, Medina og til KIF håndbolds hjemmekampe.

Sofie er en positiv person og der er altid god stemning og højt tempo i hendes timer. Hun har undervisningserfaring fra tidligere med børnehold, hvor hun i timerne blander danseglæde med ambitionen om hele tiden at udvikle den enkeltes dansekompetencer.

Sofie er nu vendt tilbage til Love2dance-familien efter et længere udlandsophold og hun ser frem til at starte med undervisningen.
Sofie Vorup Rasmussen
Sofie er en frisk og sjov pige, der har danset siden hun kunne gå. Hun startede som 3-årig med mini-disco og hip hop, og har med tiden danset de fleste stilarter bl.a. disco, house, rock’n roll, jitterbug, girlie, show o.s.v. Hun er danmarksmester i flere stilarter og har deltaget ved både EM og VM op til flere gange, siden hun var 9 år i både formation, smallgroup og duo med flotte resultater. Hun har været med til mange shows og bl.a. optrådt i lufthavnen, ved biografpremierer, for Medina, TV2 Zulu og DR.
Stine Andersen
Stine har danset i 15 år - stilarter som mgp, hip hop, disco, girly, modern og showdance. De sidste par år har hun primært danset modern og girly/hip hop på hygge basis.
 
Hun har deltaget i VM 6 gange med enten production eller showformation, har vundet adskillige guld og sølv medaljer ved DM og en enkel guld ved world cup 2018.

Ved siden af dansen læser Stine mediedesign.
Stine Jarlbo Berner
Stine Jarlbo Berner startede med at danse på MGP/ramasjang børnehold som elev som 3 årig. Hun gik på dansehold og tog timer, så forskellige steder som Greve, Århus, Hillerød og Nuuk (Grønland) og Love2dance. Tog et længere træningsophold i New York i forbindelse med hendes ønske om at blive danseinstruktør. Hun derfor trænet mange stilarter lige fra Ballet til hiphop og streetdance. Hun har været konkurrencedanser på internationalt plan i mange år inden for hiphop og Disco. Gennem hendes dansekarriere har hun optrådt på de helt store scener, til div. kampe til stævner af forskellig art, modeshows og meget mere.
  
Efter en periode i Odense, hvor hun ligeledes har været danselærer, er hun nu flyttet tilbage til Kbh og det kan alle elever hos Love2dance have glæde af. 
Thomas Vorup Rasmussen
Thomas startede til dans som 6 årig med breakdance og hip hop. Allerede da han var 9 år blev han nr 18 til VM i electric boogie. Andre flotte placeringer: 23 til VM i breakdance. Bronzetitel til  VM i street dance. Sølvtitel til VM production. 15 plads til VM hip hop formation. Ligeledes er det blevet til flotte nationale medaljer heriblandt. Danmarksmester i mange flerdobbelt guld til DM i både jitterbug, rock, jumpstyle, hip hop, mini produktion og street dance i både solo, duo og hold. Ligeledes har Thomas deltaget i en lang række af shows: lufthavnen(flashmob), Medina(flashmob), Tv2 zulu (live nytårs aften), baggrundsdanser xfactor (live), DR (90 års fødselsdag for dr), Novo nordisk (flash mob). Musikvideoer for flere kendte kunstnere som Christoffer, mø og ida corr. Thomas brænder for dansen og det kan mærkes på hans timer. Han glæder sig til at se dig på hans dansehold :-)
 
Wilpower .
Gæste Instruktør / Vikar
Anne-Sofie Hessel Paulsen
Anne-Sofie er en flittig pige, som altid har et smil på læben. Hun har danset siden hun var ikke særlig gammel og har flere gange været Københavns- og Danmarksmester i Disco og Hip hop.
 
Som danser har hun været med i flere shows, bl.a. Dansk Melodi Grand Prix 2014, har danset for KATO til The Voice ?, har været statist i forskellige reklamer og shows og har også fundet tid til at være statistkoordinator ved reklameoptagelser.
 
Anne-Sofie har i flere år undervist i både dans og gymnastik og er danseuddannet v. Stepz. 
Charlotte Grindsted
Charlotte Grindsted er 23 år gammel og startede med dansen da hun var 7 år gammel. Hiphop og disco blev hurtigt den helt store passion og hurtigt begyndte hun også at deltage i konkurrencer i begge dansestilarter og det blev til mange medaljer i de forskellige mesterskaber.
 
Nu er konkurrencetiden forbi og andre og spændende opgaver startede ved at hun tilbage i 2010 selv fik egne hold som instruktør. Hun underviser primært girlstyle, hip hop og disco. Elsker at give børn og unge nye udfordringer og at lave en masse sjove og fede danse med dem. Der er altid plads til sjov og ballade, da det er vigtigt, at børnene har det godt sammen og har det sjovt.
 
Charlotte underviser samtidig med hun også selv deltager som danser på hold hos Love2dance og vil bliver ved med dette, da hun løbende stiler mod at udvikle sig endnu mere som danser og nyder selskabet på danseskolen. Hun glæder sig til at byde netop dig velkommen på hendes hold.
Jesper Skarde Jensen
Jesper Skarde er instruktør i breakdance hos Love2dance. Hans motto er, at der er plads til alle og udgangspunktet er, at vi alle lærer i forskelligt tempo. Han sørger for at det er lærerigt og især sjovt at deltage på breakdance hos Love2dance på holdene.
 
Jesper Skarde har selv optrådt for en del forskellige bands og været en del af Love2dance siden 2007.
 
Kom og prøv hvor sjovt det er ??
 
Katharina Stjernholm
Katharina Stjernholm er ny som instruktør hos Love2dance men er tidligere elev hos love2dance, så ´familien´ er ikke fremmet for hende. Hun har danset siden hun var 5 år gammel, hvor hun også har deltaget i en række konkurrencer.

Siden 2013 har Katharina selv undervist i diverse stilarter som bla. Hip Hop, Girlie, Disco, Modern og Zumba. Hun er en energifyldt pige og garanterer for sjove og lærerige undervisningstimer ligesom godt sammenhold er en passion for Katharina.

Katharina glæder sig til at byde dig velkommen og danse med dig hver torsdag. 
Simone Cecilie Kristensen
Simone er 22 år gammel, og startede med at danse som 4-årig, og fik hurtigt smag for forskellige stilarter som både disco, hiphop, girlstyle med mere.
Hun har deltaget til diverse mesterskaber som DM, EM, VM og World Cup, og det er blevet til mange medaljer. Hun var i mange år også udtaget på udvalgte hold og har derudover nydt godt af at optræde ved forskellige shows, og har også medvirket i et par musikvideoer.

Simone går ind for, at der skal være plads til alle, og ser frem til at dele sin danseglæde med alle de kommende elever.
Assistent
Camilla Farcinsen
Camilla har i mange år dyrket rytmisk grandprix gymnastik på konkurrence plan. Efter konkurrencestop valgte hun at fortsætte gymnastikken på hyggeplan og supplere med pole hos Love2dance.
Josefine Rosenkilde
Josefine har danset siden hun var 5 år og gik før da til gymnastik. Hun danser forskelligt inden for især Hip hop genren: Hip hop, Girlstyle og Waacking samt Modern/Contemporary&ampampnbspog har også danset Disco, Jazz, Showdance, Lyrisk, Standard/Latin, Pole og Ballet. Hun danser i denne sæson også med på Production og har danset turnering i Hip hop og Disco. Josefine har flere gange deltaget ved EM/VM Disco og/eller Hip hop samt har opnået flotte placeringer i både solo, duo, small group og formation.

Hun har danset på scenen for forskellige kunstnere, danser med på shows og har været med i musikvideoer.

Josefine er en smilende og energisk pige, der elsker at dele danseglæden med både store og små.
 
Josefine er ikke fast tilknyttet hold, men hjælper lejlighedsvis når der er brug for det. Primært i Solrød og Køge. 
Hjælper
Andrea Ellegaard Zneider
Annette Mortensen
Caroline Egelund Rademacher
Joyeuse Naomie Nkeshimana
Juliane Møller Krog
Malou V. S. Boskovski
Mehria Sekandari
Oliver Kure Hansen
Administration
Heidi Rosenkilde
Heidi er vores administrative (og til tider praktiske) blæksprutte og er oftest den du ´møder´, når du kontakter Love2dance. Heidi hjælper gerne, hvis du er i tvivl om noget, skal tilmeldes eller skifte hold. Hun hjælper også gerne, hvis du vil stille op til turnering hos De Danske Danseskoler (DDD) - både med en snak om, hvordan turneringerne foregår og hjælp til hvilken kategori/aldersgruppe du skal stille op i.
Turneringshjælper
Lene Dahøj
Lene har været en del af Love2dance helt fra start. Hun deltager selv på flere hold og hjælper til på andre. Til en del af turneringerne vil Lene være til stede og bl.a. hjælpe med at du får dit nummer og lign. Da Lene kender danseskolen så godt, vil hun også kunne svare dig på en lang række ting vedr. danseskolen. 
  Love2dance ApS - Lyngby/Gyngemose/Solrød/Køge/Rødovre - mail: info@love2dance.dk - Tlf: 60604040 en løsning fra Klubmodul