Tlf.: 60 60 40 40

Mail: info@love2dance.dk

Indehaver af Love2dance

Fritz Wehner
Fritz har trænet og undervist de fleste stilarter. Han startede som 10-årig med at danse standard/latin og rock´n´roll. Senere kom stilarter som Hiphop, Jazz og meget andet på programmet, allerede som 15-årig startede Fritz en professionel karriere og blev hurtigt en efterspurgt instruktør. Musikindustrien fik hurtigt øjnene op for Fritz og både danske og udenlandske bands begyndte at benytte ham som danser og/eller koreograf. Blandt andet kan nævnes: Joey Moe, Aqua, Camille Jones, Infernal, Barcode Brothers, Aligator, HampenbergMe & MyTiggyZindySound of SeductionAnn LeeSamantha FoxCut´N´Move, Bro, Anna David, Albert Dyrlund m.fl.
Den nationale og international karriere, har ført ham verden rundt med mange forskellige artister og forskellige shows, bl.a. verdens største live TV-show "Miss World Final" med ikke færre end 400 mio. seere og som koreograf ved diverse modeshows.
Efter mange år med rejseri og turneér i et væk og et stadig større ønske om at trappe lidt ned på den del. Lyttede Fritz på de mange opfordringer der havde været gennem en del år og grundlagde i 2008 Love2dance, som han stadig er stolt over.
Fritz fungerer også selv som en af instruktørerne på skolen, og på hans timer er der altid plads til grin, samtidigt med at du lærer en fed koreografi.  
Lidt video med Fritz fra en klasse (bemærk vi lærer alt stille og roligt, mens vi har det sjovt og på det niveau du tilmelder dig) 
 
Fritz glæder sig til at byde netop dig, velkommen hos Love2dance.
 
 

Instruktør

Amalie Thorup
Amalie startede med at danse disco da hun var 3 år gammel og har siden da elsket at danse. Hun har danset hiphop i 10 år, og har bl.a. optrådt for Kato og været udtaget til VM og EM i solo, duo, small group og formation i mange år, hvor hun har vundet flere medaljer. I 2016 blev hun verdensmester med street formationshold, og kom i finalen til VM i Electric Boogie duo.
  
Dansen har gjort hende til den hun er i dag, og hun glæder sig til at dele ud af sin erfaring og danseglæde! 
Athalie Bech
Athalie vil du opleve som en energisk og imødekommende instruktør, hvis hjerte banker for at danse.
Hun startede til dans som ganske ung og udviklede og har over årene udviklet hendes kunnen og talent.
Ligeledes skal det nævnes at hun har været turnerings danser på højt internationalt plan gennem de sidste 15 år.
Dette både i disco og showdance - senest i 2016 i verdensmesterskaberne i showdance.
Ud over de internationale konkurrencer er hun 4 dobbelt danmarksmester. 
 
Athalie har ligeledes gennemgået en danseuddannelse for at få papir på hendes kunnen.
Grundlaget og det tekniske kan du forvente er i top, da hun har gennemgået teknisk træning gennem intensiv ballet på Københavns Ballet Akademi.
Hun mestrer således hiphop, disco, modern, ballet, jazz og showdance. 
Athalie elsker at undervise samt dele sin kærlighed for dansen med andre og med hendes positive tilgang til tingene.
Hun glæder sig til at modtage netop dig på hendes dansehold hos Love2dance og videregive hendes danseglæde og kunnen :-).
Becky Szakolnik
Becky er uddannet pole instruktør og startede hos Love2dance som instruktør i 2015. Hun går op I at alle skal kunne være med på hendes hold. Pole er teknik, balance og styrke. Måske har du set Becky på div scener med artister til bla. vi elsker 90érne eller sammen med artister.
Hun er en skøn smilende pige, som forstår at tage sig af alle, uanset om man er nybegynder eller rutineret poledanser.
Hun glæder sig til at modtage dig på hendes hold uanset om du er totalt nybegynder eller mere rutineret.
Becky har polehold i Lyngby, Solrød og Køge afdelinger.
Glæd dig til at have nogle sjove timer i godt selskab med Becky.
Caroline Sofie Schunck Nielsen
Caroline er en glad, smilende og imødekommende danseinstruktør, som har danset siden hun var 5 år.
 
Hun har vundet mange medaljer gennem årene i forskellige stillarter bl.a. Disco, Hip hop, Jitterbug, Rock´n´roll og Show. Hun har bl.a. deltaget i VM Show 3 gange.

Hun er på kort tid blevet vellidt hos Love2dance, blandt elever & forældre, hvilket også ses på Carolines hold som vokser sig store på kort tid. 
Cecillie Panduro Dørge-Andersen
Cecillie startede med dansen da hun var 3 a°r gammel og har haft dansen i hjertet lige siden. Hun er glad, smilende, imødekommende og glæder sig til at undervise netop dig. Hun brænder for at gøre en forskel for andre, og derfor læser hun til læge pa° Københavns Universitet – dog er der altid plads, tid og rum til hendes skønne elever, og hun gør en dyd i at være til stede i øjeblikket, hvad enten det handler om elever eller patienter. Derudover planlægger hun ofte sociale arrangementer som MGP-fest, overnatning eller Dancecamp for eleverne pa° danseskolen. Dans skal være lige sa° meget socialt, som det skal være fysisk.

Cecillie underviser i Disco og børnedans, men ogsa° i Hiphop for alle niveauer i Rødovre. Hun underviser ba°de begynderdans, og dem som vil tage deres dans til konkurrenceniveau. Hun har fra barnsben selv danset de helt sma° børnedanse, herefter blev det til Hiphop, show, girlstyle og disco. Efter at have trænet en del a°r, og deltaget i de nationale turneringer rykkede hun op i de internationale turneringer, hvor hun konkurrerede. Hun er blevet udtaget til VM i showdance hele 4 gange og har vundet div. titler ved de danske mesterskaber i Disco i ba°de solo og duo.

Cecillie glæder sig altid til at undervise og have nogle gode timer med jer.
Celina Brandt Celina er tidligere Danmarksmester i Standard og Latin og har danset på både TV og i Film. Hun har danset siden hun var 2 år gammel og konkurreret i både indland og udland i flere stilarter. Celina har også undervist i mange af de stilarter som hun danser.

Celina har danset og undervist i stilarter såsom Standard, Latin, Funk, Jazz, Hip-Hop, Hip-Hop girl-style, Modern/Contemporary, Ballet, Burlesque og Salsa, og underviser med det formål, at alle har en god oplevelse med dansen og ikke mindst at more sig og have det sjovt. Derudover skal træningen, være både underholdende, lærerig, sjov, og teknisk korrekt. Hun har ligeledes masser af erfaring fra flere optrædener rundt omkring i landet.

Når du går på et af Celinas hold kan du være sikker på, at det altid er sjovt, fyldt med gode oplevelser, gang i den og du kommer altid hjem med noget nyt. Hvis du har små børn på holdene kan du være helt sikker på, at de har en god oplevelse, masser af sjov og samtidig får lært en masse. Som voksen vil du til gengæld blive udfordret på en positiv måde, samtidig med at I har det sjovt og får lært en masse.
Christina Laursen Christina startede til dans da hun var 5 år, og har gennem årene danset flere stilarter, bl.a Hip Hop, girlstyle og ballet, men har gennem alle årene danset disco. Christina har gennem tiden vundet flere medaljer og har tidligere danset på love2dance''s disco formations hold. På Christinas hold kan man altid forvente sved på panden og et smil på læben. Christina er desuden hjælper på Caroline Nielsens disco hold.
Isabel Lippert Isabel er en glad og imødekommende pige, som har danset siden hun var 3 år. Hun har været konkurrencedanser i mange år, og har repræsenteret Danmark til Europa- og Verdensmesterskaberne i både showdance, disco og hiphop. Derudover har hun igennem årene prøvet flere andre stilarter, men har de seneste år valgt at fokusere på hiphop-genren og girlstyle.
Isabel har blandt andet danset for navne som Outlandish, Medina, Topgunn og Kesi, og optrådt i tv samt til Zulu Awards, X-factor DK, Tivoli, Bakken, CPH Fashion Week, Den Sorte Diamant mm. Hun har flere gange været i udlandet og træne blandt de bedste, og er netop kommet hjem fra et halvt år i Los Angeles, hvor hun har dygtiggjort sig og fået en masse inspiration med hjem.
Isabel har arbejdet i vuggestue og børnehave i flere år og er meget pædagogisk i sin undervisning. Hun går op i, at alle føler sig velkommen til timerne og at skabe en god atmosfære, hvor der er plads til at have det sjovt og udvikle sig. Hun glæder sig til at dele sin passion med både små og store!
Jonathan Bendtsen Jonathan startede med at danse breakdance og moderne dans i 2011, og er siden blevet mere og mere bidt af de latinamerikanske danse stilarter.
Han har i de seneste par år taget et hav af timer, rejste til sydamerika for at danse og er nu selv blevet underviser i alle former for salsa stilarter samt bachata, kizomba og reggaeton.
Jonathan er ligeledes tit ude med venner, hvor de sammen giver workshops og spreder glæden ved dans.
Han glæder sig til at dele ud af sin viden, og give den gas med jer alle!
Julie Dyring
Julie har danset siden hun var 3 år gammel. Hun er en positiv, energifyldt og glad pige der brænder for at undervise og at give sin danseglæde videre til sine elever.

Julie har før undervist børnehold, disco samt hip hop og hun er selv tidligere konkurrencedanser med flere internationale medaljer på bagen.

Julie har tidligere undervist div. fitnesshold heriblandt fitnessdans, men er nu heldigvis vendt tilbage til den "virkelige" danseverden som instruktør hos love2dance. Hun har i 2017 haft small group hos Love2dance som opnående at blive udtaget til EM.

Julie glæder sig til at byde dig velkommen på sine hold.
Kasper Kronborg Jensen Kasper er en smilende, energisk og hårdtarbejdende danser, der fra den nye sæson begynder som instruktør hos Love2dance.

Kasper begyndte til dans, da han var 7 år gammel. Sidenhen har han opnået flere store resultater. På den internationale scene er Kasper blevet nr. 8 til VM i Hip Hop solo samt nr. 5 til EM i Hiphop solo. På den nationale front er Kasper flere gange blevet Danmarks-, Sjællands- og Københavnsmester i både Hiphop solo og duo. Kasper magter stort set alle dansearter, da han også har vundet flere Danmarks-, Sjællands-, Københavns- og Tivolimesterskaber i Jitterbug og Rock’n’Roll.

Udover konkurrencedans har Kasper også begået sig på TV og ved flere store shows, bl.a. Talent, Isa Stepz, Ramasjangskolen, Mikkel &Guldkortet, Dansuenza og Dansk Fodbold Award, mens han har gået modeshows ved Copenhagen Fashion Week og for tøjmærket POMPdeLUX på Hotel Bella Sky. Kasper har optrådt for bl.a. Kronprinsesse Mary, Peter Schmeichel, Szhirley og René Dif. Kasper har desuden danset med bl.a. Pyrus-skuespilleren, Jan Linnebjerg, TV-værten Jacob Riising og MGP-vinderen Anne Gadegaard.

Kasper har tidligere undervist sammen med vores instruktør Thomas Vorup, og de vil nu gentage succesen hos Love2dance. Sammen vil de to sørge for en sjov, spændende og lærerig undervisning.
Katrine Keis
Katrine er en smilende og energisk dansepige, som altid giver den gas til timerne. Hun har selv danseerfaringer indenfor flere stilarter. Siden hun var 4 år gammel har hun danset standard og latin, og gennem årene har Katrine taget flere stilarter til sig. Hip hop, moderne, disco og showdance har hun danset i nu 6 år.
 
Katrine er turneringsdanser og har vundet flere medaljer i forskellige stilarter, bl.a. har hun 2 danmarksmesterskaber i standard og showdance på cv''''et. Katrine har gået på danselinjen på Gunslevholm Idrætsefterskole og har undervist i moderne, hip hop, dancefitness og børnehold i 5 år, hvor hun har været eneansvarlig på holdene i 3 år.
 
Katrine elsker at bruge sin krop til at udtrykke forskellige følelser gennem dansen. Hun lægger stor vægt på teknisk træning, samt at det skal være hyggeligt at gå til dans. For Katrine er det også vigtigt, at der bliver lagt personlighed i dansen.
Maja Glenber
Maja er en meget smilende og udadvendt pige. Hun går meget op i at hendes timer er lærerige, sjove og på samme tid udfordrende. Maja er mester i dancehall genren, og har danset den i mange år. Udover det danser hun også girly style og hiphop.
 
Det er vigtigt for Maja at eleverne lærer de grundlæggende trin, og på samme tid får en god attitude og udstråling. Hun tager udgangspunkt i den enkelte, og sørger for, at der er plads til alle. Maja har danset stort set siden hun begyndte at gå og har deltaget adskillige gange i turneringer. Hun har optrådt med Wafande, Joey Moe, Dj alligator og Anna David samt medvirket i Niklas, Joey Moe og Brandon Beals musikvideoer.

I Majas dansetimer får man udviklet sig som danser, og får sved på panden. Hun glæder sig til en fed sæson på Love2dance.
Malou Brøgger Malou er en glad og energisk pige som elsker at danse. Hun startede til dans hos Love2dance da hun var 11 år og har danset forskellige genrer som hip hop, girlstyle, dancehall, heels og jazz.
Inden hun startede som instruktør, har Malou i nogle år været hjælpepige på forskellige hold og er godt kendt på danseskolen.
Hos Malou vil danseglæde og det sociale i at gå til dans være en prioritet samtidig med, at hun selvfølgelig vil udfordre eleverne på det niveau de er.
Marc Andersen ( Mbreaker )
Marc aka. Mbreaker er en efterspurgt danselærer i det meste af Danmark. Han har undervist på et professionelt niveau i mange år og er kendt for at være pædagogisk og humoristisk og spreder en enorm danseglæde. Marc kan lære ALLE at danse og føle sig godt tilpas. Alle elever er vilde med ham - store som små.
 
Som danser har Marc optrådt i utallige tv-shows, modeshows, musikvideoer, reklamefilm m.m. Siden Marc var 2 1/2 år gammel, har han elsket at danset og performe. Igennem årene har Marc mestret mange stilarter, men med tiden mest specialiseret sig indenfor Hip Hop kulturen. Marc er tidligere konkurrencedanser og har dermed deltaget utallige gange i diverse konkurrencer, hvor han har vundet mange fornemme resultater, såvel nationalt som internationalt.
 
Marc har flere gange fået titlen som Danmarksmester i Hip Hop og desuden også vundet VM i Hip Hop og fået bronze i bla. Electric Boogie og Breakdance ved EM.
Nanna Sandau Hansen Nanna er en meget glad, udadvendt og smilende pige som finder stor glæde i at danse.

Nanna startede på Love2dance da hun var 12 år, og har danset Hip hop girlstyle og Formation. Hun har også været hjælpetræner på både MGP/Ramasjang, Hip hop girlstyle og Disko.

Nanna vil sørge for at du vil glæde dig til hver dansetime, hun vil gøre det super hyggeligt og trygt at komme til dans, og samtidig vil du få lært en masse.
Olivia Lind Thrane

Olivia er ny som instruktør hos Love2dance, men har været med som elev i flere år. Hun har danset siden hun var tre år gammel, og har danset flere forskellige stilarter heriblandt Disco, Hip Hop, Girlstyle, Jitterbug og Rock´n´Roll.

Olivia har deltaget til Europamesterskaberne i hip hop og verdensmesterskaberne i både hip hop og disco.

Olivia har selv været elev hos love2dance, og glæder sig nu til at vende tilbage og dele sin danseglæde og passion for dans.

Paula Yau
Paula har danset siden hun var 3 år, hvor hun startede med standard/latin, jazzballet/disco og klassisk ballet. Er tidligere turneringsdanser i både standard/latin og i disco.
 
Paula mestrer mange forskellige stilarter, heriblandt også flamenco og salsa. Hun har undervist både børn og voksne siden hun var 14 år og hendes passion for dansen smitter af i hendes undervisning.
 
I Paulas timer lægges der vægt på teknik og danseglæde.
Rasmus Thygesen
Rasmus Thygesen er en erfaren og dygtig danser, underviser og koreograf. Han har uddannet sig som professionel commercial danser på tre separate danse uddannelser både nationalt og internationalt.
 
Rasmus har lavet adskillige shows, bla. for kunstnere som Christopher, Barcode Brothers, Anna David, Tekno m.m.. Han har ligeledes været danser på TV shows som bla X-Factor finalen 21 og Tv2´s de største øjeblikke. Foruden dette har Rasmus undervist i flere år og har særlig erfaring med unge og voksne.
 
Rasmus´ stærkeste kompetencer ligger indenfor Hip-hop, Commercial, Contemporary, Experimental og meget mere.
Simone Cecilie Kristensen Simone startede med at danse som 4-årig, og fik hurtigt smag for forskellige stilarter som både disco, hiphop, girlstyle med mere.
Hun har deltaget til diverse mesterskaber som DM, EM, VM og World Cup, og det er blevet til mange medaljer. Hun var i mange år også udtaget på udvalgte hold og har derudover nydt godt af at optræde ved forskellige shows, og har også medvirket i et par musikvideoer.

Simone går ind for, at der skal være plads til alle, og ser frem til at dele sin danseglæde med alle de kommende elever.
Sofie Vorup Rasmussen

Sofie er en frisk og sjov pige, der har danset siden hun kunne gå. Hun startede som 3-årig med mini-disco og hip hop, og har med tiden danset de fleste stilarter bl.a. disco, house, rock’n’roll, jitterbug, girlstyle, show o.s.v. Hun er danmarksmester i flere stilarter og har deltaget ved både EM og VM op til flere gange, siden hun var 9 år i både formation, small group og duo med flotte resultater.

Sofie har i flere år været instruktør hos Love2dance og har bl.a. haft disco formationshold med flotte resultater og når hendes elever starter som turneringsdansere er de altid godt forberedt.

Sofie har været med til mange shows og bl.a. optrådt i lufthavnen, ved biografpremierer, for Medina og i flere shows/produktioner på TV2, TV2 Zulu og DR.

Stine Pindbo
Stine har danset i mere end 15 år og har nu været en populær underviser hos Love2dance i nogle år.  Hun har danset stilarter som mgp, hip hop, disco, girly, modern og showdance. De sidste par år har hun selv primært danset modern og girly/hip hop, men underviser i flere forskellige stilarter for både store og små.
 
Hun har deltaget i VM 6 gange med enten production eller showformation, har vundet adskillige guld og sølv medaljer ved DM og en enkel guld ved world cup 2018.
 
I Stines timer er der garanti for kvalificeret undervisning, godt humør og masser af inspirerende dans. 
Thomas Vorup Rasmussen
Thomas er en erfaren instruktør, som har undervist både børn og voksne siden 2014. Hos ham er du sikker på at blive udfordret i det niveau og tempo, som passer dig. I timerne kommer du både til at træne som hold og individuelt. Han lægger vægt på, at skabe nogen gode og uforglemmelige timer i form af hård træning, leg og kammeratskaber. Dans skal være udfordrende og sjovt. Elevernes egne ønsker inddrages i undervisningen.
 
Thomas har danset siden han var 6 år og allerede som 9-årig deltog han ved VM i Electric Boogie og kom på en flot 18. plads. Han har siden da opnået mange flotte placeringer ved Verdensmesterskaberne i bl.a. Street Dance (bronze), Breakdance IDO (23.) og Produktion (sølv). Ligeledes har han opnået flerdobbelt guld til DM i jitterbug, rock, jumpstyle, hip hop, mini produktion og street dance i både solo, duo og hold.
 
Derudover har Thomas deltaget i utallige shows, musikvideoer, tv-optrædener og meget mere. CREDITS: Cristopher, Barcode Brothers, Ida Corr, MØ, Lior Kojo og X Factor.
 
Thomas brænder for dansen og det kan mærkes på hans timer. Han glæder sig til at se dig på sine dansehold. ??

Gæste Instruktør / Vikar

Annika Spanggaard
52247770
Annika har danset og undervist i både Schweiz, Frankrig, England og Danmark. Hun har uddannet sig indenfor forskellige stilarter, men du vil primært se hende undervise i Moderne/Contemporary og Hip hop Girlstyle.

Hun startede med dansen som teenager hvor hun først var "B-girl" - altså lavede breakdance. Du vil derfor kunne forvente lidt floorwork i hendes rutiner også. Udover det har hun optrådt i Tivoli op til flere gange (med bl.a. Steen Koerner og Robotdrengene), samt lavet adskillige shows og turneringer i Schweiz, England og Frankrig, hvor hun også var med til at opstarte ét Dansekompagni indenfor Moderne dans.

Annikas danseundervisning vil udfordre dig på forskellige fronter, og give dig både en stærk teknik, samt støtte til at udvikle din egen personlighed i din dans.

Annikas store passion for kroppen bliver også brugt til daglig, hvor hun arbejder som idrætsfysioterapeut (med mange års erfaring med bl.a. dansere) og som neurotræner.
Christel Krigger

Christel har danset siden hun var omkring 2 år - som barn og teenager dansede hun mest standard og latin, men derudover har hun danset disco og Jazz.

Christel har altid elsket at danse, og i dag betyder det rigtig meget for hende, at hun kan give den danseglæde videre. Hun tog den første danselæreruddannelse i specialefag under De danske danseskoler i 2002-2003, og har undervist siden 2003. Ved siden af undervisningen tog hun mesterlære uddannelsen i standard/latin og ældre danse fra 2004-2006. Siden hun begyndte at undervise, har hun undervist på forskellige danseskoler rundt om på Sjælland og Lolland i forskellige danse stilarter. I 2008 startede hun CK Dans, og havde danseskole i 11 sæsoner.

Nu ser Christel frem til nye eventyr, og glæder sig til at undervise en masse nye danseglade børn og voksne i Love2dance Ølstykke om lørdagen fra sæsonen 2021/22.

 
Jesper Skarde Jensen
Jesper Skarde er instruktør i breakdance hos Love2dance. Hans motto er, at der er plads til alle og udgangspunktet er, at vi alle lærer i forskelligt tempo. Han sørger for at det er lærerigt og især sjovt at deltage på breakdance hos Love2dance på holdene.
 
Jesper Skarde har selv optrådt for en del forskellige bands og været en del af Love2dance siden 2007.
 
Kom og prøv hvor sjovt det er ??
 
Julie Kapala Krog
24286364
Julie er en smilende og danseglad pige. Hun startede til dans som 7-årig, og har elsket dans lige siden.

Julie har danset mange forskellige stilarter som disco, Hip hop, Dancehall, Girlstyle, Pole Dance, Heels og Moderne. Hun har danset turnering i disco og hip hop, både solo, duo og small group, og har opnået flotte resultater.

For Julie er dans lig med glæde, følelser og en god måde at udtrykke sig på, gennem kropsprog. Hun glæder sig til at danse med jer - det bliver ren danseglæde.
Katharina Stjernholm

Katharina startede med at danse som 5-årig, hvor danseverden lige siden har været en del af hendes liv.

For 5 år siden fik Katharina stor interesse for yoga og er dag uddannet yogainstruktør, og ser det som en perfekt kombination med dansen.

Katharina anbefaler ALLE at prøve yoga. Alle kan deltage!
Om du er ny inden for yoga eller du har beskæftiget dig med yoga i flere år, vil du få en masse ud af, at deltage på Katharinas yogatimer.

Katharina lægger vægt på, at udvikle den enkeltes behov og ønsker inden for yogaen.
Bliv en del af holdet og gør noget godt for dig selv sammen med andre, som har samme ambitioner som dig. 

Katharina glæder sig til at byde dig velkommen!

Maria Lind Pihl
Maria har danset mere eller mindre siden hun kunne stå selv og begyndte for alvor i 6-7 års alderen. Hun har konkurreret så længe hun kan huske. Særligt har hiphop og jitterbug haft særlige pladser i hendes danse-hjerte. Hun har konkurreret både nationalt og internationalt i begge stilarter og har bl.a. opnået EM- og VM-guld i jitterbug og mixing blues tilbage i 2009.
 
Derudover elsker hun at optræde og performe og har optrådt ved flere forskellige lejligheder (byfester, firmaarrangementer etc.) og er totalt i sit rette element på dansegulvet!
 
Maria lægger særligt vægt på indlevelse og udtryk i sin undervisning - det er dette, som er allervigtigst, når først musikken spiller. "Lad os vise verden, at vi elsker det!"
 
For Maria er dansen en livsglæde og en udtryksform, hvor kroppen og hjernen får frit spil. Dansen er en individuel oplevelse og følelse, som vi skal have frem og lære at elske - også når det er svært! Hun glæder sig til at danse med jer og blive klogere på, hvem I er som dansere og mennesker!
Nicklas Troensegaard Nicklas er udadvendt og glad af sind. Han elsker at danse og det vil han meget gerne give videre til andre. Derfor har man nu mulighed for, at få en festlig, underholdende og lærerig undervisning af ham i Jitterbug/Rock and roll og Hip Hop. Nicklas har præsteret særdeles godt i voksenrækken, både i indland og udland. Han har bl.a. vundet Danmarks- Europa- og Verdensmesterskabet op til flere gange, Dancer Of The Year, Guldbarprisen og en 2 plads til Dutch Open. Nicklas glæder sig meget til at undervise hos Love2Dance og give al hans viden og erfaring videre. Så hvis man er frisk på noget sjov og sved på panden, glæder han sig til at byde jer velkommen til hans timer.
Samuel Lutaaya Samuel er ny instruktør hos Love2dance og glæder sig til at undervise i Lyngby og Solrød.
Han var i første omgang autodidakt og tog derefter danseuddannelse og mestrer flere stilarter, primært Dancehall, Afro, Hip hop og House. Han&nbsphar danset konkurrence og optrådt med kunstnere som f.eks. Christopher og Branco.

Samuel underviser med lige dele glæde og entusiasme - alle skal gå hjem hver uge fyldt op med danseglæde og udvikle sin dans i løbet af sæsonen uanset stilart. 
Sascha Havdrup Glud Sascha er eksamineret danselærer inkl. international dommerlicens i Disco og Hip hop. Hun er tidligere danmarksmester i Rock´n´roll samt nr. 2 i de nordiske mesterskaber i Disco.
Sascha har undervist i mange år, men er ny hos Love2dance. Hun underviser denne sæson i Rødovre-afdelingen i MGP/Ramasjang, Disco og Hip hop.
Tina Krause
Efter at have dyrket yoga i mange år tog Tina springet og i 2016 kunne hun kalde sig yoga instruktør. Hun har haft stor succes med hendes timer, som føles både personlige og nærværende og elsker at undervise både det dybe - med gode lange stræk og med fokus på vejrtrækning - og det at give slip, både i krop og sind. Ligeledes underviser hun også mere dynamisk, med mere legende flow, hvor hjernen og balancen bliver udfordret i en anden måde.
 
I Tinas timer vil du opleve at der er plads til alle, uanset om yoga er nyt for dig, eller du er rutineret - men altid med glimt i øjet og med tanke på at det gerne må være både sjovt og udfordrende.
 
Tina lægger vægt på de små ting, da det tit er det som gør hele forskellen for oplevelsen. Hun arbejder ud fra forståelse af kroppens anatomi og ud fra fascination over, hvor forskellige vore kroppe er og de begrænsninger det giver og de justeringer som vi hver især skal lave for at få det optimale resultat.  

Holdleder

Heidi Rosenkilde L.

Assistent

Camilla Farcinsen Camilla har i mange år dyrket rytmisk grandprix gymnastik på konkurrence plan. Efter konkurrencestop valgte hun at fortsætte gymnastikken på hyggeplan og supplere med pole hos Love2dance.

Hjælper

Andrea Ellegaard Zneider
Andrea har danset hos Love2dance i flere år og har været hjælper på forskellige hold de sidste fire sæsoner. Hun danser forskellige stilarter og er en dygtig turneringsdanser, både i solo, duo og formation.
 
Andrea er altid glad og smilende, som både eleverne og forældrene på holdene også har lagt mærke til. 
Azra Yazman
Caroline Skarregaard Olsen
Joyeuse Naomie Nkeshimana
Juliane Sofie Due Rasmussen
Liliya Penkova Liliya er en glad og smilende pige, der har danset hos Love2dance i nogle år efterhånden. Hun danser på en del hold, er turneringsdanser og er med på vores konkurrencehold/formationer/groups - og udvikler sig hele tiden. Som hjælpepige er hun populær hos både børnene og forældrene.
Malou Bendixen Lorentsen
Malou Hoffmann Andersen
Malou V. S. Boskovski
Neel Skovgaard-Mortensen
Nille Gry Aabo-Mikkelsen
William Hemmingsen

Administration

Heidi Rosenkilde
Heidi er vores administrative (og til tider praktiske) blæksprutte og er oftest den du ´møder´, når du kontakter Love2dance. Heidi hjælper gerne, hvis du er i tvivl om noget, skal tilmeldes eller skifte hold. Hun hjælper også gerne, hvis du vil stille op til turnering hos De Danske Danseskoler (DDD) - både med en snak om, hvordan turneringerne foregår og hjælp til hvilken kategori/aldersgruppe du skal stille op i.

Ambassadør (hjælper med alt)

Lene Dahøj
Lene har været en del af Love2dance helt fra start. Hun deltager selv på flere hold og hjælper til på andre. 
 
Til vores egne arrangementer vil Lene være til stede og bl.a. hjælpe med både stort og småt.
 
Da Lene kender danseskolen så godt, vil hun også kunne svare dig på en lang række ting vedr. danseskolen. 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle