Tlf.: 60 60 40 40

Mail: info@love2dance.dk

 Betingelserne er senest opdateret d. 8.8..2020  
 

VELKOMMEN HOS LOVE2DANCE - DANMARKS SJOVESTE DANSESKOLE 

 Lockdown 2021

Hej alle Love2dance'ere!

På pressemøde i dag, tirsdag d. 29. december, blev det fra statens side meddelt, at vi heller ikke efter nytår må mødes på danseskolen (alle fritidsaktiviteter).

Det var selvfølgelig ikke hvad vi havde håbet på, men vi tager det med oprejst pande og mobiliserer igen vores samfundssind og får det bedste ud af situationen.

Indtil vi må åbne igen, henviser vi til "Love2dance online", hvor der findes uploadede videoer til undervisning/træning. Så man kan vedligeholde dansen hjemme i stuerne indtil vi igen må danse sammen igen i dansesalene. Når vi åbner igen, vil der være hold som har mistet undervisning under nedlukningen. Når vi har en dato for åbning, vil alle medlemmer for sæson 20/21 modtage mail omkring afvikling af mistet undervisning. UPDATE: Det ser ikke ud til pt (26 feb) at vi får lov at åbne endnu. Følg med til pressemøder og lign. samt her på siden. 

Vi håber på forståelse for de valg vi er nødt til at træffe i denne svære tid. Og håber at I alle ved, at vi forsøger at gøre vores bedste for alle elever.

Hilsen fra Fritz og hele Love2dance-teamet

 


29.12.2020LOVE2DANCE har studier i Lyngby, Gyngemose, Rødovre, Ølstykke, Solrød og Køge.
 
Der undervises i bl.a. MGP/Ramasjang (fra 2 år), Hip hop, Girlstyle, Disco, Jitterbug, Pardans, Breakdance, Dancehall, Modern/Contemporary, Electric Boogie, PoleFitness, Fortnite og Pardans (Vild med dans) samt Fit and Jump®. som Love2dance har været med til at starte op i Danmark. Nyhed i sæson 2020/21 er TikTok og Showdance.
 
Der er hold for både børn, teens, unge og voksne på alle niveauer - fra 2 - 99 år og fra begynder til elite.

I menuen foroven finder du både programmer, tilmelding og en masse info omkring danseskolen, holdene, turneringer og meget andet.

Finder du ikke svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 60 60 40 40.


 PRØVETIME 
Prøvetimer bookes i vores tilmeldingssystem (i menupunktet "Program/Tilmeld" på hjemmesiden).
 
Prisen er 50 kr. for en prøvetime, som modregnes i prisen, hvis du efterfølgende tilmelder dig holdet.
   


LOVE2DANCE er mobbefri zone og vi prioriterer (danse)glæde, sammenhold og godt humør for alle.  
 
LOVE2DANCE  er en 100% privatejet danseskole og modtager ingen offentlig støtte.
 
Medlemskab af De Danske Danseskoler (DDD) sikrer mulighed for, at de elever der ønsker det, kan stille op til turneringer i både Danmark og rundt i verden.
 
 
 CORONA - FORHOLDSREGLER 
Vi fortsætter selvfølgelig med at passe på os selv og hinanden og tryghed for alle vil være vores hovedfokus.
  • Både elever og instruktøren vasker og spritter hænder inden timen starter, ligesom der også sprittes håndtag m.v. regelmæssigt
  • Vi har et maksimalt antal vi tillader i dansesalen, som følger regeringens retningslinjer opgjort til 1 person pr. 4m2.
  • Vent med at komme ind på danseskolen til 2-5 min. før timen starter
  • Og gå igen så snart timen er færdig
  • Har du mellemtime, kan du ikke opholde dig på danseskolen, men må komme igen til den næste time
  • Forældre o.a. må ikke opholde sig på danseskolen mens der er undervisning (dog undtaget MGP-hold, hvor der må være max. en voksen pr. barn)
  • Hold afstand (også mens du danser)
  • Klæd om og fyld drikkedunken hjemmefra
  • Tag din jakke og taske med ind i dansesalen
  • Hvor det er muligt, bruger vi bagdøren som udgang, så vi undgår for mange mennesker i gangen/forrummetLOVE2DANCE  =  SJOV, FÆLLESSKAB OG GODE OPLEVELSER

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle