Tlf.: 60 60 40 40

Mail: info@love2dance.dkHej alle Love2dance’ere!


Vi har nu fået endnu en melding fra myndighederne som betyder, at vi endnu en gang må erkende, at vi desværre ikke kan komme i gang med at danse endnu, så forårs-/sommerholdene starter IKKE i næste uge, men er rykket til perioden 8.6. - 16.8.

Dvs. forårs-/sommerdans starter fra mandag d. 8. juni.
 
 
Det skal ikke være nogen hemmelighed at Corona-lockdown efterhånden har gravet et dybt hul i pengekassen hos Love2dance, bl.a. fordi vi endnu ikke har modtaget kompensation fra Staten, og vi har derfor brug for jeres hjælp til at komme nogenlunde helskindet gennem denne svære periode. Vi håber derfor, at de af jer der allerede har tilmeldt/betalt, men ikke ønsker at deltage i denne nye periode (eller kun i en del af den), vil hjælpe med Love2dances fortsatte beståen ved at lade indbetalingen blive overført som tilgodehavende til kommende sæson i stedet for refundering.
 
Forårs-/sommersæsonen er for nogle af holdene kortet lidt af, typisk en enkelt lektion, og dette vil vi kompensere for (evt. refundere) når sæsonen er kommet i gang. 
  
Vi håber selvfølgelig også, at I alle tilmelder jer sæson 2020/21 med start mandag d. 17.8.
 
   
 
 

Vores årlige afdansningsbal er, som tidligere skrevet, blevet rykket til 12.-13. september, hvor alle elever fra sæson 2019/20 vil vise alt det flotte dans de har lært i løbet af sæsonen.

Der kommer, inden sommerferien, en plan for ekstratræninger af showdansene, så alle elever får dem genopfrisket og føler sig godt forberedt.

Vi er selvfølgelig klar til at ændre lidt i planerne for afholdelse af showene, så alle anbefalinger fra myndighederne fortsat bliver overholdt. Men mere om dette når vi er i gang igen....

 

 
 

PAS PÅ JER SELV OG HINANDEN! VASK, SPRIT OG HOLD AFSTAND!

 

Dansehilsen fra

Fritz og resten af Love2dance-teamet 

  

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle