Tlf.: 60 60 40 40

Mail: info@love2dance.dk

Til alle dansere og forældre hos Love2dance!

Med den udvikling der nu er i situationen omkring Coronavirus og –smitte, har vi truffet en svær men desværre nødvendig beslutning om at vi ikke længere kan forsvare at afholde afdansningsbal i næste uge.

Vi ved hvor meget både elever, familier og instruktører har glædet sig og vi er alle super ærgerlige over, at denne festlige weekend og elevernes store arbejde må udskydes.

Da Corona begyndte at brede sig i Danmark lød anbefalingen på, at større arrangementer skulle aflyses/udsættes. Vi fulgte grundigt med i alle udmeldinger og som I ved, lavede vi nogle ændringer i opsætningen og kunne se frem til tre mindre shows, som hver ville være et godt stykke under grænsen og derfor ikke blev ramt af anbefalingerne om at aflyse eller udsætte, trods et forventet samlet antal deltagere og tilskuere på den travle side af 1000.

Men nu har situationen ændret sig og det er ikke længere ansvarligt at gennemføre arrangementet på nuværende tidspunkt, da vi ved, at der kommer en meget stor del bedsteforældre/oldeforældre, som er i særlig risikogruppe alene pga. alder og at der blandt deltagere/tilskuere vil være flere med kroniske sygdomme. Derfor sætter vi nu ”Plan B” i værk og udsætter afdansningsbal til sommer, hvor vi forventer at ’stormen’ har lagt sig.

Mens vi afventede situationens forløb begyndte vi planlægningen af Plan B, således at vi nu kan fortælle de nye datoer og ikke først nu skal i gang med at booke hal, lyd, lys, artister m.v. til de nye datoer – og vi glæder os til at se alle vores dygtige dansere.

· Nye datoer er d. 20.-21. juni

· Tiderne er uændrede:

* Lørdag d. 20.6. kl. 09.00 :: De yngste

* Søndag d. 21.6. kl. 09.00 :: NORD

* Søndag d. 21.6. kl. 16.00 :: SYD

· Sted: Ravnsborghallen, Køge

· Generalprøve for NORD og SYD:

* Lørdag d. 20.6. fra kl. 13.00 - Tidsplanen vil være som tidligere udsendt

Billetterne gælder selvfølgelig til de nye datoer og der er ikke andre ændringer end datoerne for både afdansningsballer og generalprøve.

Der vil blive arrangeret fællestræninger for alle nuværende hold, når vi nærmer os datoerne, så alle dansene kan blive genopfrisket og alle eleverne er klar til et godt show. De elever der vælger ikke at danse i forårssæsonen kan selvfølgelig stadig deltage i fællestræningerne og være en del af afdansningsballerne.

Foreløbig er der ingen ændringer i holdundervisningen. De nuværende hold har sidste dansedag i kommende uge (lørdag d. 14. - fredag d. 20. marts) og forårssæsonen starter mandag d. 30.3. som planlagt. Vi fortsætter selvfølgelig med at følge situationen nøje og holder øje med, om der kommer yderligere restriktioner fra myndighederne.

Vi fortsætter med at opfordre til, at vi alle passer på os selv og hinanden. På danseskolen be’r vi alle om at vaske hænder inden træningen starter, dørhåndtag m.v. afsprittes regelmæssigt og vi giver ikke kram/håndtryk.

Mvh. Fritz og team Love2dance

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle