Tlf.: 60 60 40 40

Mail: info@love2dance.dkHej alle Love2dance’ere!


Vi går nu ind i den femte uge uden danseundervisning og vi håber, at I alle kan holde modet oppe hjemme i stuerne.

Med skolebørnenes tilbagevenden til skolerne ser vi frem til at starte dans igen fra mandag d. 11. maj, hvor sommerholdene går i gang. Det kan være, at der kommer små ændringer i sommerprogrammet for at vi kan opfylde de anvisninger der kommer fra myndighederne – og vi skeler selvfølgelig allerede til de betingelser der er for skolernes åbning.

Vores største fokus er, at det skal være trygt at komme på danseskolen igen.

Vi savner både dansen og alle jer elever helt vildt og håber selvfølgelig, at I følger med på Instagram (Love2danceDK) og Facebookgruppen, hvor flere af instruktørerne på skift er på live med en lille snak og lidt dans. Vi arbejder også på at lægge flere dansevideoer ud med små serier, tutorials eller challenges for både små og store, begyndere og elitedansere – så skriv endelig til os, hvis du har forslag.

  
  


Vi starter som nævnt sommersæsonen mandag d. 11. maj og fortsætter fortsætter holdene ind i skolernes sommerferie, så alle hold danser det planlagte antal lektioner selvom vi har holdt en uplanlagt dansepause.

Forlængelsen af sommersæsonen er sket i samråd med vores brancheforening DDDs advokat og vi håber selvfølgelig at I alle har forståelse herfor og støtter danseskolens videre eksistens ved at tilmelde jer både sommerholdene og sæson 2020/21 når den bliver offentliggjort.

Vi har brug for jeres hjælp til at komme nogenlunde helskindet gennem denne periode med Corona-lukning og skulle vi komme i den uheldige situation at vi slet ikke får mulighed for at gennemføre sommerdansen, så vil tilmeldingen selvfølgelig kunne overføres til kommende sæson i stedet, så pengene vil på ingen måde være spildt og danseskolen vil kunne køre videre med masser af god dans og hyggelige timer.

 
 
 

Vores årlige afdansningsbal er blevet rykket til 12.-13. september, hvor alle hold fra sæson 2019/20 vil vise alt det flotte dans de har lært i løbet af sæsonen. Vi medgiver, at det ikke er optimalt at ’danse af’ længe efter sæsonen er slut og en ny sæson er gået i gang, men det er meget vigtigt for os, at eleverne får lov at lave det show de har arbejdet så meget med. Når vi er kommet i gang i dansesalene igen kommer der en plan for ekstratræninger af showdansene, så alle elever får dem genopfrisket og føler sig godt forberedt.

Vi er selvfølgelig klar til at ændre lidt i planerne, så alle anbefalinger fra myndighederne fortsat bliver overholdt. Men mere om dette når vi er i gang igen....

 

 

Vi arbejder på højtryk for hurtigst muligt at blive klar til at præsentere næste sæson hos Love2dance.

Der vil, som altid, være masser af hold for både børn, teens, unge og voksne på både begynder, øvet og elite-niveau, så glæd dig!

Er der hold eller en stilart du savner, så skynd dig at sende en mail til os, så vi kan tage det med i overvejelserne. 

 

 
 

PAS PÅ JER SELV OG HINANDEN! VASK, SPRIT OG HOLD AFSTAND!

 

Dansehilsen fra

Fritz og resten af Love2dance-teamet 

  

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle