* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

197 LatinFitness - Voksne

Antal tilmeldte: 3/25 Alder: 18-99 Ratebetaling Betales nu:
372,00 DKK
01-10-2022:
372,00 DKK
01-11-2022:
372,00 DKK
01-12-2022:
372,00 DKK
01-01-2023:
372,00 DKK
01-02-2023:
372,00 DKK
01-03-2023:
372,00 DKK
15/08/2022 - 24/03/2023 Køge - studie 9 Mandag 20:00-20:45 Instruktør: Annabelle Perez-Pape
Beskrivelse

Tilmelding/betaling er bindende for sæsonen i hht. betingelserne. Indbetalt kontingent refunderes ikke.

Ved tilmelding i løbet af sæsonen nedreguleres det samlede kontingent helt automatisk i jævnlige intervaller. Prisen som fremkommer ved tilmelding er den til enhver tid gældende/regulerede pris.

LATINFITNESS

LatinFitness er dansestilarten som har det bedste fra alle verdener.

Inspirerende dansemusik med latinamerikanske rytmer og musik fra hele verden, kombineret med lækre simple dansetrin fra latinamerikanske dansestilarter.

LatinFitness har på samme tid en højere intensitet end mange andre klassiske dansetimer. Det betyder at pulsen timen igennem holdes oppe. Der vil selvfølgelig stadig være små pauser med tid til vand og højt humør.

LatinFitness kombinerer danseglæde og oparbejder din koordination, balance, styrke, kropsforståelse. Med Latinfitness træningen bliver enhver mere lækker og vi ser tit holddeltagerne på LatinFitness forbedrer både kropsholdning, velvære og positur gennem netop denne træningsform.

LatinFitness henvender sig til alle voksne. og har typisk flest deltagere i alderen over 30 år. Timen har det bedste fra de klassiske latinamerikanske pardanse, dog har vi fjernet behovet for en partner, så alle i stedet danser det samme og som et hold timen igennem.

Alle er velkomne som de er og i præcis det træningstøj man har det godt i - både almindelige (indendørs) gummisko og dansesko med hæl er velkomment. Holdet er ideelt for alle som kan li at danse, uanset alder.

I LatinFitness har vi lagt vægt på at det er instruktører af højt niveau og kvalitet. Er du træt af instruktører i lignende stilarter som fik et weekendkursus og nu kalder sig danseinstruktører? Det kan vi godt forstå, og det er vi også og tager stærkt afstand fra. Vi benytter derfor udelukkende instruktører i LatinFitness-timerne, som selv har latinamerikansk dansebaggrund gennem årevis af træning, danseuddannelse og/eller instruktøruddannelser, danseturneringer m.v.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på dit nye yndlings dansehold LatinFitness. 

Pris: 372,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Annabelle Perez-Pape

Annabelle er en smilende kvinde, der tager dans og danseglæde seriøst.

At danse har været den vigtigste del af Annabelles liv de sidste 20 år. Hun startede med at danse da hun var 3 år gammel, og har specialiseret sig i Ballroom of Latin, men har derudover en solid baggrund bestående af ballet, jazz, salsa og moderne dans.

Annebelle har været finalist i både det danske DM og VM i Ballroom of Latin. Hun har rejst jorden rundt for at studere dans med de bedste undervisere, og for 10 år siden begyndte hun selv at undervise og coache par på højt niveau. For nyligt er hun gået et skridt videre og er ved at blive licenseret som international dansedommer.

Annabelle glæder sig super meget til at være en del af Love2dance igen efter barselsorlov og hun lover sved på panden og smil på munden på sine hold.