* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

493 Hip hop / TikTok / Shuffle - 7-11 år

Antal tilmeldte: 3/25 Alder: 6-12 Pris: 1.806,00 DKK
18/08/2022 - 24/03/2023 Køge - studie 9 Torsdag 17:30-18:00 Instruktør: Sasja Filthuth
Beskrivelse

Tilmelding/betaling er bindende for sæsonen i hht. betingelserne. Indbetalt kontingent refunderes ikke.

Ved tilmelding i løbet af sæsonen nedreguleres det samlede kontingent helt automatisk i jævnlige intervaller. Prisen som fremkommer ved tilmelding er den til enhver tid gældende/regulerede pris.

TikTok 

TikTok fungerer som en digital platform og er især populær hos de unge. Selv om den på nogle områder er en video- og musikplatform på samme måde som Youtube, er det noget ganske andet.
TikTok fungerer bl.a. ved at brugere lægger små videosekvenser op af f.eks. danse de, eller andre har fundet på.
En del af disse danse går viralt og bliver super populære. Vi lærer nogle af disse virale danse og laver også vores helt egne danse.

Det er ikke et krav at man selv er på Tiktok, selv om vi oplever en del af vores elever være det.
Nu og da vil vi optage videoer på holdet, som lægges op på vores instruktørers og Love2dances TikTokprofil. Det er op til eleverne selv, hvor mange af videoerne man ønsker at være med på, men ønsker man slet ikke at være del af en eneste af vores Tiktokvideoer, bør man overveje om dette er det rette hold.

SHUFFLE

Shuffle dance også kendt under navnet Melbourne shuffle er en af de elektroniske danseforme (hardstyle, jumpstyle, shuffle).

Shuffle er kæmpe i en del lande og det ser ud til Danmark kommer med på bølgen. Shufflekendskabet blandt de unge går gennem bl.a. Youtube og TikTok, hvor man kan opleve de lidt hurtige og sjove dansetrin. Danseformen menes at være opstået til raves i 1980'erne.

Som shuffle danses idag er den i den grad videreudviklet fra 1980'erne, hvor den også blev kaldt “techno dans”. Den er ikke længere at sammenligne med 1980'erne. Shuffle har nu lånt elementer fra mange stilarter herunder både hiphop med elementer fra “cykling” og fra Charleston. Mange af de oprindelige trin er accenten i trin dog væsentligt anderledes. Shuffle udføres typisk til forholdsvis uptempo musik som f.eks. Melbourne shuffle eller andet musik i samme tempo.

Vi har det rigtig sjovt på dette hold, og glæder os til at byde dig velkommen. :-)

Pris: 1.806,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Sasja Filthuth

Sasja er en smilende og glad pige, hun startede til dans som 6 årig og har selv været elev hos love2dance hvor dansen har været en stor del af hendes liv.

Sasja har været igennem en masse stilarter som bl.a. hip hop, girly style, disco, pole, contemporary ballet jazz osv.

Hun har gennemgået et forløb som fitness instruktør og haft efterskoleforløb med danselinje.
Sasja har tidligere været hjælpetræner med både hip hop girly, disco og pole.
Hun kommer til at have pole, girlstyle, hiphop og tiktok hold i køge

Sasja går meget op i teknisk træning og at det skal være sjovt at gå på holdet samt udtrykket i dansen og så glæder hun sig til at se en masse glade danseelever på sine hold